کد: 1287-353366      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور   تعداد بازدید : 587

قابل توجه دانشجويان پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشکي تهران (فرآیند مالی نیمسال اول سال تحصیلی 97-96)

بدينوسيله به اطلاع مي رساند تمامی دانشجویان می توانند با پرداخت بدهی معوقه و مبلغ علی الحساب شهریه آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 نسبت به انتخاب واحد در بازه ی زمانی اعلام شده اقدام نمایند.

اطلاعیه فوری - مهم

قابل توجه دانشجويان پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

فرآیند مالی  نیمسال اول سال تحصیلی 97-9

دانشجویانی که تا این تاریخ بدون پرداخت مبلغ بدهی و یا مبلغ علی الحساب شهریه، موفق به انتخاب واحد شده اند می بایست تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1396/06/22 نسبت به پرداخت مبلغ مربوطه اقدام نمایند. بدیهی است پس از این تاریخ انتخاب واحد ایشان ملغی می شود و مسئولیت این موضوع بر عهده شخص دانشجوست.

در همین راستا پس از اعلام شهریه های مصوب و قطعی آموزشی، دانشجویان مکلفند نسبت به پرداخت مابه التفاوت آن اقدام نموده تا انتخاب واحد ایشان نهایی گردد.

• شایان ذکر است فقط پرداخت های الکترونیکی از طریق سیستم مدیریت آموزشی سیپاد مورد قبول امور مالی پردیس بین الملل خواهد بود و ملاک پذیرش تراکنش های مالی وصول تراکنش در حساب مقصد است.