کد: 1287-353885      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ دي   تعداد بازدید : 127

اعطای بورس بنیاد بورس دولت مجارستان به متقاضیان ایرانی مقاطع تحصیلات تکمیلی

پیرو تلاشهای و مذاکرات به عمل آمده، بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای تعدادی بورس تحصیلی به متقاضیان ایرانی موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این بورس به متقاضیان مقاطع تحصیلات تکمیلی به ویژه دکترای تخصصی (PhD) اختصاص خواهد یافت.
دانشجویان رشته‌های مختلف برای سال تحصیلی 2019-2018 امکان استفاده از این بورس تحصیلی را خواهند داشت.
بر همین اساس و بنا به سیاست‌های اعطایی بورس دول، علاقمندان می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی https://apply.stipendiumhungaricum.hu نسبت به ثبت‌نام اولیه در رشته‌ها و دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (grad.saorg.ir) و رشته‌ها و دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ( edd.behdasht.gov.ir )، اقدام کنند.
همچنین سایت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نشانی scholarship.saorg.ir اطلاعات تکمیلی را در اختیار متقاضیان قرار داده است.

تنظیم خبر: مهناز وحیدی