کد: 1287-354295      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت   تعداد بازدید : 802

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های سه جانبه مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام، مدیریت سلامت عمومی هرات و دانشگاه LMU مونیخ

تفاهم‌نامه همکاری‌های سه جانبه مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه، مدیریت سلامت عمومی هرات افغانستان و دانشگاه (LMU) Ludwig Maximilian مونیخ آلمان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این تفاهم‌نامه در جریان دیدار روز شنبه 8 اردیبهشت دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر فیروز، رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام، دکتر خامسی پور، معاون پژوهشی مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام، دکتر ضیاءالحق منصور احراری، نماینده مدیریت سلامت عمومی هرات، دکتر بشیر احمد برکزای، رئیس دپارتمان پوست هرات و دکتر  Luitgard Wiest، نماینده دانشگاه Ludwig Maximilian به امضاء رسید.
طرفین در این نشست به بحث و بررسی پیرامون مفاد این تفاهم‌نامه و زمینه‌های همکاری مشترک پرداختند و به منظور تعاملات علمی به توافق رسیدند.
دکتر خامسی پور، معاون پژوهشی مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام دانشگاه با اشاره به پیشینه همکاری شکل گرفته، اظهار داشت: مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام و مدیریت سلامت عمومی هرات از دو سال پیش همکاری‌هایی در زمینه درمان بیماری سالک و آموزش متخصصان پوست هرات را آغاز کرده‌اند.
وی تصریح کرد: به دنبال تعاملاتی که طی این همکاری‌ها با دانشگاه Ludwig Maximilian مونیخ آلمان ایجاد شد  در نهایت ارتقاء درماتولوژی هرات موضوع اصلی توافقات قرار گرفت.
دکتر خامسی پور با بیان اینکه هدف تفاهم‌نامه منعقد شده اجرای دوره تخصص پوست برای دانشجویانی از هرات است، گفت: مقرر شده بخشی از این دوره در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخشی دیگر در دانشگاه Ludwig Maximilian مونیخ آلمان برگزار شود.
معاون پژوهشی مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام افزود: به منظور اجرایی شدن این دوره در آینده نزدیک با برگزاری نشست‌هایی توافقات لازم در خصوص محتوا و برنامه آموزشی مورد تدریس انجام خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد که با آموزش این دانشجویان و بازگشت آن‌ها به افغانستان تحول جدی در حوزه درمان بیماری‌های پوستی در هرات به وجود آید.
توضیح اینکه تفاهم‌نامه مذکور به امضاء دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر فیروز رئیس مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست و جذام و دکتر احرار، نماینده مدیریت سلامت عمومی هرات رسید و نسخه‌ای از آن جهت امضاء طرف آلمانی به دکتر Luitgard Wiest تحویل داده شد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی