کد: 1287-354307      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت   تعداد بازدید : 396

برگزاری شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش حضور نماینده دانشگاه در کنفرانس 2018 انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش حضور نماینده دانشگاه در کنفرانس 2018 انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL) و تشریح برنامه عملیاتی سال 97 مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این نشست که شنبه 8 اردیبهشت برپا شد، دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر اسماعیل‌زاده و دکتر متوسلی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل و انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
دکتر شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی در ابتدا با اشاره به شرکت در کنفرانس 2018 انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL) که چهارم تا نهم فروردین 97 در ژاپن برگزار شد، اظهار داشت: برای سومین بار دانشگاه علوم پزشکی در کنفرانس این انجمن که در حال حاضر 239 عضو از جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، آمریکا و کانادا دارد، حضور یافت.

وی تصریح کرد: کنفرانس مذکور سالانه دوبار با تأکید بر مباحث آموزش عالی تشکیل جلسه می‌دهد ضمن اینکه همکاری در زمینه‌های مختلف علمی و آموزشی نیز در حواشی آن مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی با بیان اینکه از ایران نیز هشت دانشگاه در ASAIHL عضو هستند که دانشگاه آزاد از سابقه بیشتری نسبت به بقیه برخوردار است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سه دوره حضور موفق شده ضمن معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود و برقراری تعامل با اعضای هیأت امنای انجمن، پیشنهاد TUMS Award را مطرح و  پروپوزال آن را به تصویب برساند.
دکتر شادمهر به میزبانی دانشگاه سوکا (SOKA) ژاپن از کنفرانس انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا در سال 2018 اشاره کرد و بیان داشت: این دانشگاه در نزدیکی شهر توکیو واقع شده و به لحاظ ساختار و امکانات بسیار مجهز است.
وی افزود: پس از برگزاری مراسم افتتاحیه، سمینارهای موازی در دانشگاه میزبان تشکیل شد که با توزیع اقلام تبلیغاتی میان آن‌ها بستر خوبی برای معرفی هر چه بیشتر دانشگاه و TUMS Award به سایر دانشگاه‌های شرکت‌کننده به وجود آمد.

معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی با بیان اینکه همچنین فرم درخواست TUMS Award که با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه طراحی شده نیز معرفی شد، گفت: مقرر شد برای هریک از دو کنفرانس آتی ASAIHL یک جایزه به پژوهش با شرایط مشخص شده اختصاص یابد.
دکتر شادمهر از برگزاری کنفرانس بعدی در ایران و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین خبر داد و گفت: با توجه به حضور مهمانان از کشورهای مختلف در این کنفرانس، پیشنهاد بازدید از ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران به دبیرکل انجمن مذکور ارائه شد.
وی همچنین به برگزاری انتخابات ASAIHL همزمان با کنفرانس بعدی در ایران اشاره کرد و گفت: این انتخابات نقش قابل‌توجهی در رویکرد آتی دانشگاه و مستحکم تر شدن جایگاه آن در این انجمن خواهد داشت.
معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی خاطرنشان کرد: پس از برگزاری کنفرانس، طی مکاتباتی با دبیرکل انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا، لینک TUMS Award روی سایت ASAIHL  قرار گرفت.
در ادامه، اعضای شورای مدیران به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز بر اهمیت برنامه‌ریزی برای کنفرانس بعدی و مشخص شدن گروه هدف از دانشگاه‌های عضو جهت گسترش همکاری‌ها و به نتیجه رسیدن ارتباطات تأکید کرد.

بخش بعدی این نشست به تشریح برنامه عملیاتی سال 97 مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل اختصاص یافت.
مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل نیز با بیان اینکه برنامه سال 97 این حوزه با محوریت اصلاح و ارتقاء محتوای بین‌المللی در سامانه‌های انگلیسی تابعه دانشگاه آماده شده، اظهار داشت: راه‌اندازی سامانه انگلیسی سیپاد دانشجویان بین‌الملل و ارائه خدمات الکترونیک متناسب از بدو ورود تا مرحله دانش آموختگی، ارتقاء کیفیت محتوایی وب‌سایت‌های انگلیسی دانشگاه و واحدهای تابعه، ارائه الگوی بین‌المللی سامانه پژوهشیار انگلیسی و ارائه الگوی بین‌المللی کتابخانه الکترونیک دانشگاه از جمله این برنامه‌ها هستند.
وی اضافه کرد: همچنین راه‌اندازی صفحه کتابخانه الکترونیک انگلیسی دانشگاه، تدوین فیلم معرفی وب‌سایت انگلیسی دانشگاه، ایجاد و به هنگام رسانی پایگاه‌های اطلاعاتی بین‌المللی دانشگاه، توسعه سیستم جامع اطلاعاتی فرآیند جذب دانشجویان بین‌الملل و تغییر قالب گرافیکی پورتال معاونت بین‌الملل نیز در دستور کار قرار دارند.
سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل همچنین به تشریح جزئیات هریک از برنامه‌های ارائه شده و میزان پیشرفت آن‌ها تاکنون نیز اشاره کرد

خبر و عکس: مهناز وحیدی