کد: 1287-354342      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۳ ارديبهشت   تعداد بازدید : 451

حضور فارسی آموزان کالج بین‌الملل دانشگاه در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، فارسی آموزان کالج بین‌الملل با حضور در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب در نشست " چرا فارسی می‌آموزیم" شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این نشست سه شنبه 18 اردیبهشت توسط بنیاد سعدی در سرای ملل سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی برگزار شد که فارسی آموزان کالج بین‌الملل دانشگاه به همراه سوپروایزر کرسی زبان فارسی در آن شرکت کردند.
دکتر حسینی، سوپروایزر کرسی زبان فارسی کالج بین‌الملل در این نشست گفت: یکی از راه‌های گسترش زبان فارسی، پیشرفت علمی است که در این راستا دانشگاه علوم پزشکی تهران توانسته است با پیشرفت و دستاوردهای علمی خود، دانشجویانی را از سراسر جهان جذب کند.
وی تصریح کرد: با توجه به شهرت این دانشگاه در سطح جهانی، اکنون حدود 800 دانشجوی بین‌الملل مشغول به تحصیل در رشته‌های مختلف پزشکی هستند.
دکتر حسینی افزود: این دانشجویان در حین تحصیل در رشته‌های پزشکی، زبان فارسی را در مدت زمان 320 ساعت فرا می‌گیرند.
در ادامه، فارسی آموزان کالج بین‌الملل دیدگاه‌های خود را در این خصوص که چرا فارسی می‌آموزند مطرح و از نمایشگاه کتاب بازدید کردند.

تهیه خبر: زهرا سادات حسینی

تنظیم: مهناز وحیدی