کد: 1287-354442      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۹ خرداد   تعداد بازدید : 1174

شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

گزارش برنامه عملیاتی سال 97 معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل در شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر حسن زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل در آغاز این نشست که شنبه 5 خرداد برپا شد با تقسیم برنامه‌های عملیاتی سال 97 این حوزه به توسعه‌ای کیفی، کمی و برنامه‌های جاری، اظهار داشت: تشکیل شورای توسعه آموزش بین‌الملل، تدوین مدل پذیرش و جابجایی دانشجویان مشترک، تشکیل کمیته ارتقاء آموزش بین‌الملل، تغییر آیین‌نامه خرید خدمت و همکاری با متخصصان ایرانی و غیرایرانی و تدوین طرح درس و محتوای دروس عمومی برای دانشجویان بین‌الملل در مجموع برنامه‌های توسعه‌ای کیفی سال جاری این معاونت قرار می‌گیرند.
وی اظهار امیدواری کرد که تشکیل شورای توسعه آموزش بین‌الملل به سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه هم راستا با ارتقاء کیفیت آموزش کمک کند.

دکتر حسن زاده با اشاره به اینکه معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل در برنامه‌های توسعه‌ای کیفی سرفصل جداگانه‌ای را به مجازی سازی اختصاص داده است، گفت: در این مسیر تدوین ساختار TUMS International Case Report و استفاده از بستر آموزش پردیس بین‌الملل برای ارائه بخشی از دروس و دوره‌های برنامه‌های آموزش بین‌الملل در دستور کار قرار دارد.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل افزود: در مقوله مجازی سازی همچنین برنامه‌های دیگری چون جذب و پذیرش دانشجویان در برنامه‌های آموزش بین‌الملل و اجرا به صورت کاملاً مجازی و راه‌اندازی سامانه LMS به زبان انگلیسی نیز برای سال جاری پیش‌بینی شده‌اند.

وی به معرفی برنامه‌های توسعه‌ای کمی معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل نیز پرداخت و گفت: در این بخش نیز اجرای برنامه‌های افزایش ظرفیت و پذیرش دانشجویان بین‌الملل در دوره‌های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ و طراحی و اجرای کوریکولوم های جدید متناسب با نیاز دانشجویان بین‌الملل مدنظر قرار دارد.
دکتر حسن زاده در ادامه توضیحاتی در خصوص برنامه‌های جاری این معاونت طی سال 97 ارائه کرد و تدوین کوریکولوم تدریس زبان فارسی تخصصی علوم پزشکی برای غیرفارسی زبانان و تولید محتوا در قالب کتاب برای آموزش، ارتقاء و بهینه‌سازی روش‌های آموزش بین‌الملل، برگزاری آزمون‌های یکپارچه علوم پزشکی به زبان انگلیسی و تدوین برنامه ارتباط با دانش‌آموختگان بین‌المللی دانشگاه را از جمله این برنامه‌ها دانست.

معاون آموزشی پردیس بین‌الملل تدوین شیوه‌نامه و اجرای ارزشیابی اعضای هیأت‌علمی مرتبط با آموزش بین‌الملل، به هنگام رسانی پایگاه اطلاعات دانشجویان و دانش‌آموختگان بین‌الملل دانشگاه، پیگیری انگلیسی کردن سامانه سیپاد و توانمندسازی اعضای هیأت‌علمی و کارکنان را هم در فهرست برنامه‌های جاری معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل قرار داد.
دکتر حسن زاده همچنین توضیحات اجمالی در مورد هریک از برنامه‌ها بیان کرد و به معرفی واحدهای همکار برای اجرای آن‌ها پرداخت.
در ادامه، اعضای شورای مدیران معاونت بین‌الملل نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با ابراز تمایل برای تشکیل کمیته ارتقاء آموزش بین‌الملل به عنوان یکی از برنامه‌های معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل، اظهار داشت: به نظر می‌رسد کمیته مذکور انتقال دهنده دیدگاه‌های صاحب‌نظران این حوزه باشد و بستر افزایش کیفیت آموزش بین‌الملل را فراهم کند.وی همچنین پیشنهاد اجرای برنامه مشترک بین‌المللی با یکی از دانشگاه‌های داخل کشور را مطرح کرد و یادآور شد: خوشبختانه تعاملات خوبی میان دانشگاه با دانشگاه‌های وزارت علوم چون تهران و شریف ایجاد شده و باید از فرصت پیشرو برای همکاری‌های آکادمیک بیش از پیش استفاده کرد.

توضیح اینکه دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل، اعتباربخشی و رتبه‌بندی معاونت بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل، دکتر اسمعیل‌زاده و دکتر متوسلی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر همتی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و رسول‌زاده، مسئول حراست معاونت بین‌الملل در این نشست حضور داشتند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی