کد: 1287-354516      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ خرداد   تعداد بازدید : 485

هشتاد و چهارمین جلسه شورای بورس دانشگاه برگزار شد

هشتاد و چهارمین جلسه شورای بورس دانشگاه با حضور دکتر کریمی، رئیس دانشگاه و دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این جلسه که چهارشنبه 30 خرداد در ستاد مرکزی برپا شد، دکتر سهراب پور و دکتر صحرائیان، معاونان آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه، روسای دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، بهداشت، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، توانبخشی، فناوری‌های نوین پزشکی و انصاری پور سرپرست مدیریت بورس‌ها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل  نیز حضور داشتند.
این نشست با تشریح مسیر فرآیندهای قابل طرح در شورای بورس دانشگاه توسط معاون بین‌الملل دانشگاه آغاز شد.
همچنین پیشنهاد معاونت بین‌الملل دانشگاه در خصوص تأمین هزینه ارزی اعزام به خارج از کشور اعضای هیأت‌علمی و تسهیل شرایط دریافت آن از بانک با توجه به سیاست‌های جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه، هشت درخواست فرصت مطالعاتی خارج از کشور، هشت درخواست مأموریت آموزشی داخل و خارج از کشور و یک مورد سفر برنامه‌ریزی شده مطرح شد.
اعضای شورای بورس دانشگاه پس از انجام بررسی‌های لازم با 15 درخواست موافقت کردند.

خبر و عکس: مهناز وحیدی