کد: 1287-354645      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۱۳ مرداد   تعداد بازدید : 556

انتصاب ابراهیم خلیلی به سمت سرپرست امور عمومی و پشتیبانی معاونت بین‌الملل

دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه طی حکمی، ابراهیم خلیلی، رئیس اداره رفاه و تعاون مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه را به عنوان سرپرست امور عمومی و پشتیبانی معاونت بین‌الملل منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، متن این ابلاغ به شرح ذیل است:

جناب آقای ابراهیم خلیلی
رئیس محترم اداره رفاه و تعاون مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه

با سلام و احترام
حسب حکم مأموریت به شماره 5010/110/د/97 مورخ 97/5/1 مدیریت محترم توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه، بدین‌وسیله جنابعالی را که دارای سوابق ارزشمند اجرایی و عملیاتی در دانشگاه بوده‌اید به عنوان سرپرست امور عمومی و پشتیبانی معاونت بین‌الملل دانشگاه منصوب می‌نمایم تا با در نظر گرفتن منافع و صرفه و صلاح دانشگاه و رعایت حدود شرعی و انسانی، تحت نظر مستقیم مدیر محترم توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بین‌الملل فعالیت نمایید.
بدیهی است تمامی واحدهای مرتبط خصوصاً واحدهای پشتیبانی کمال همکاری را با جنابعالی خواهند داشت.

دکتر رامین کردی
معاون بین الملل دانشگاه

جهت مشاهده گالری تصاویر مراسم معارفه اینجا کلیک کنید.