کد: 1287-354918      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۲۸ مهر   تعداد بازدید : 372

بازدید اعضای هیأت‌علمی شرکت‌کننده در نشست بین‌المللی اروپا- خاورمیانه از شعبه بین‌الملل دانشگاه در کیش

جمعی از اعضای هیأت‌علمی حاضر در نشست بین‌المللی اروپا-خاورمیانه به میزبانی پردیس بین‌المللی دانشگاه تهران در کیش، از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شعبه بین‌الملل دانشگاه در این جزیره بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر عباسی، مشاور اجرایی  معاونت بین‌الملل و رئیس شعبه بین‌الملل دانشگاه در کیش و دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، اعضای هیأت‌علمی را در این بازدید که جمعه 27 مهر انجام شد، همراهی کردند.
نشست بین‌المللی خاورمیانه-اروپا: همکاری در انتقال تجربیات پژوهشی برای دستیابی به آینده پایدار براساس طرح سازمان ملل با عنوان شبکه آب و انرژی و غذا از 27 مهر فعالیت خود را آغاز و تا 29 همین ماه ادامه دارد.
با توجه به اهداف و خط‌مشی‌های این نشست حدود بیست عضو هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز نسبت به تهیه پروپوزال‌های خود در دو مقوله بیماری‌های غیرواگیر و آب اقدام و در قالب این گردهمایی به ارائه آن می‌پردازند.
برنامه‌ریزی برای برپایی نشست علمی خاورمیانه - اروپا توسط کنسرسیوم همکاری پنج دانشگاه تهران، امیرکبیر، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران و علوم پزشکی ایران انجام شده و پژوهشگران مؤسسات پژوهشی و مدیران تصمیم‌ساز از کشورهای مختلف اروپایی از جمله اتریش، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، پرتقال، سوئد و سوئیس و نیز کشورهای خاورمیانه در آن حضور دارند.

گالری عکس یک

گالری عکس دو