کد: 1287-354973      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۳ آبان   تعداد بازدید : 529

انتصاب دکتر آل سعیدی به سمت مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک معاونت بین‌الملل دانشگاه

دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه طی ابلاغی، دکتر سمیرا آل سعیدی را به سمت مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک معاونت بین‌الملل دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل متن این ابلاغ به شرح ذیل است:
سرکار خانم دکتر سمیرا آل سعیدی
عضو محترم هیأت‌علمی دانشگاه

با سلام و احترام
با توجه به توانمندی‌های علمی و تجارب کاری سرکار عالی، بدین‌وسیله شما را به‌عنوان مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک معاونت بین‌الملل دانشگاه منصوب می‌نمایم.
     انتظار می‌رود ضمن هماهنگی کامل با مدیران محترم حوزه‌های مرتبط در دانشگاه با سیاست تمرکززدایی و توجه به کیفیت، علاوه بر امور جاری نسبت به امور ذیل اقدام نمایید.
-    توسعه امور آموزش مجازی بین‌الملل
-    توسعه امور سلامت الکترونیک در حیطه‌های بین‌المللی
-    توسعه شبکه و فناوری اطلاعات معاونت بین‌الملل
-    بهینه‌سازی و توسعه وب‌گاه‌های الکترونیک غیرفارسی دانشگاه، دانشکده‌ها و مراکز
امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام امور محوله منشأ خدمات ارزنده باشید.

دکتر رامین کردی
معاون بین الملل دانشگاه