کد: 1287-355062      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۵ آذر   تعداد بازدید : 496

فراخوان ثبت‌نام دانشجویان در کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل منتشر شد

فراخوان ثبت‌نام دانشجویان در کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل اقدام به چاپ این فراخوان کرده است.
این معاونت توانمندسازی دانشجویان در حیطه ارتباطات دانشگاهی بین‌الملل، استفاده از توان دانشجویان در ارتقاء بین‌المللی دانشگاه، هدفمند کردن فعالیت‌های بین‌المللی دانشجویان و آموزش روابط بین‌الملل دانشگاهی به دانشجویان را به ‌عنوان اهداف تشکیل این کمیته‌ها تعریف کرده است.
علاقه‌مندان به حضور در کمیته‌های دانشجویی بین‌الملل از سه‌شنبه 5 تا پنج‌شنبه 15 آذرماه جهت مراجعه به معاونت بین‌الملل دانشکده‌های محل تحصیل خود فرصت دارند.
همچنین دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل به شماره 88953358-021 تماس حاصل کنند.
توضیح اینکه اساسنامه کمیته دانشجویی فعالیت های بین المللی در جلسه 16 مهرماه شورای فرهنگی بین الملل دانشگاه به تصویب و به مدیران و مسئولان حوزه بین الملل ابلاغ شد.

جهت دریافت پوستر فراخوان اینجا کلیک کنید.

جهت دریافت فرم عضویت در کمیته های دانشجویی فعالیت های بین المللی اینجا کلیک کنید.