کد: 1287-355145      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ آذر   تعداد بازدید : 233

شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه برگزار شد

شورای مدیران معاونت بین‌الملل با ارائه گزارش برنامه‌ریزی‌های انجام شده در خصوص برپایی جشن روز بین‌الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل در این نشست که شنبه 24 آذر برپا شد، دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر نیکنام، مدیر شعب بین‌الملل دانشگاه، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل دانشگاه، دکتر جعفریان، رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه، دکتر خامی، مشاور عالی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر اسمعیل زاده و دکتر متوسلی، معاونان پژوهشی و دانشجویی و فرهنگی پردیس بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل، دکتر حاجی فرج تبریزی، سرپرست مدیریت توانمندسازی بین‌المللی نیروی انسانی، دکتر آل سعیدی، مدیر بین‌المللی سازی الکترونیک و رسول‌زاده، مسئول حراست معاونت بین‌الملل حضور داشتند.
در آغاز، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌الملل با اشاره به انجام برنامه‌ریزی‌های اولیه برای برپایی جشن روز بین‌الملل دانشگاه به صورت مشترک با دانشگاه تهران، تصریح کرد: تعامل نزدیک دو دانشگاه و علاقه‌مندی طرفین برای توسعه همکاری‌ها به ویژه در حوزه بین‌الملل زمینه‌ساز تفاهم برای برگزاری این برنامه به صورت مشترک شده است.
وی تصریح کرد: در این راستا طی دو هفته گذشته جلسات مشترکی با معاون بین‌الملل، مدیر همکاری‌های بین‌المللی و مشاور رئیس دانشگاه تهران برگزار شده است.

دبیر کمیته برگزاری روز بین‌الملل دانشگاه با بیان اینکه توافقات اولیه در خصوص زمان برپایی این برنامه مشترک انجام شده است، گفت: جشن روز بین‌الملل دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران اوایل اردیبهشت 98 طی سه روز برپا خواهد شد.
دکتر شعبانی از آغاز به کار این جشن با افتتاح غرفه‌های نمایشگاهی خبر داد و گفت: طبق توافقات انجام شده فضایی نمایشگاهی به دانشجویان بین‌الملل اختصاص خواهد یافت و دانشجویان دارای ملیت مشترک از دو دانشگاه در قالب یک غرفه به نمایش فرهنگ و آداب و رسوم کشور خود و تجربیات تحصیل در ایران می‌پردازند.
مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل ادامه داد: همچنین پیش‌بینی‌هایی در خصوص برگزاری جشنواره غذای ملل نیز هم‌زمان با برپایی بخش نمایشگاهی انجام شده است.
وی افزود: در عصر روز سوم، آیین اختتامیه جشن روز بین‌الملل با حضور مسئولان، اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دو دانشگاه و سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف برگزار می‌شود.
دکتر شعبانی ادامه داد: برنامه‌های متنوعی چون سخنرانی مسئولان دو دانشگاه، اجرای تئاتر به زبان فارسی و انگلیسی، تقدیر از برگزیدگان جشنواره غذای ملل و اهدای جوایز به برگزیدگان آموزشی و پژوهشی در دستور کار این مراسم خواهد بود.
وی به توافق انجام شده در خصوص ارسال دعوت‌نامه مهمانان این برنامه به صورت مشترک اشاره کرد و بیان داشت: همچنین جوایز و هدایای برگزیدگان نیز با لوگوی دو دانشگاه طراحی و اهدا خواهد شد.

مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل از برگزاری نشست بعدی هماهنگی جشن روز بین‌الملل با حضور نمایندگان دانشگاه تهران در روز شنبه اول دی ماه خبر داد و گفت: پیشنهاداتی در خصوص مکان برگزاری این مراسم از سوی طرفین مطرح شده که امیدواریم در جلسه آتی به اتفاق‌نظر قطعی دست یابیم.
در بخش بعدی این نشست، دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه به مقوله تمرکززدایی فعالیت‌های بین‌المللی از ستاد به گروه‌های آموزشی دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: با این رویکرد به نظر می‌رسد گروه‌ها، مراکز تحقیقاتی و بیمارستان‌ها باید به سمت و سوی تعریف مدل یا برنامه بین‌المللی برای سال آتی هدایت شوند.
وی بر گردآوری معیارهای بین‌المللی سازی گروه‌های آموزشی، مراکز تحقیقاتی و بیمارستان‌ها در قالب یک دفترچه تأکید کرد و  از اعضای شورای مدیران خواست دیدگاه‌های خود را مطرح کنند.
حاضران نیز برخورداری از دانشجویان بین‌المللی، انعقاد تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی، انجام پژوهش‌های مشترک و چاپ مقالات مشترک با اساتید دانشگاه‌ها و مراکز علمی خارجی، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت بین‌المللی، عضویت در انجمن‌های علمی بین‌المللی، ایجاد انجمن‌های علمی منطقه‌ای، جذب اساتید مدعو خارجی، فعالیت به عنوان استاد مدعو دانشگاه‌های خارج از کشور، حضور در کنگره‌ها و سمینارهای بین‌المللی، راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مشترک بین‌المللی، اجرای دوره‌های آموزشی به صورت مجازی، ارائه خدمات تخصصی در منطقه، ارتباط با گروه‌های آموزشی مشابه در سطح منطقه و سایر نقاط جهان را به عنوان معیارهای بین‌المللی سازی پیشنهاد کردند.
این نشست با ارائه گزارش شش ماهه نخست طرح نظرسنجی معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع در راستای تکریم ارباب‌رجوع توسط دکتر عباسی، مشاور اجرایی معاونت بین‌الملل پایان یافت.

خبرنگار: مهناز وحیدی