کد: 1287-355363      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲ بهمن   تعداد بازدید : 315

کسب مقام سوم تیم دارت بانوان دانشگاه با درخشش کارشناسان معاونت بین الملل در مسابقات کارکنان دولت استان تهران

تیم دارت بانوان دانشگاه با درخشش همکاران معاونت بین الملل موفق به کسب مقام سوم در مسابقات کارکنان دولت استان تهران شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، تیم دارت کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش بانوان با درخشش کارکنان معاونت بین الملل، به مقام سوم تیمی مسابقات کارکنان وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی در سطح استان تهران دست یافت.
این مسابقات در دو بخش تیمی و انفرادی و با حضور 10 تیم از وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی استان تهران روز دوشنبه 24 دی 97 در مجموعه ورزشی بانک مرکزی برگزار و در نهایت در بخش رقابت های تیمی، دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از تیم های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت اقتصاد و امور دارایی به مقام سوم این دوره از مسابقات دست پیدا کرد.
مینا حاج ابراهیم (معاونت بین الملل)، محبوبه عنبری و مریم عنبری (معاونت بین الملل) و فاطمه باوقار (معاونت تحقیقات و فناوری) اعضای تیم اعزامی به مسابقات دارت کارکنان وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای دولتی در سطح استان تهران بودند.
فاطمه جلالی مربیگری و نیلوفر کلانتری سرپرستی تیم دارت بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مسابقات را بر عهده داشتند.