کد: 1287-355448      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند   تعداد بازدید : 193

با حضور استادیار دانشگاه هوکایدوی ژاپن/کارگاه مقاله‌نویسی و انتخاب مجله مناسب و نحوه چاپ در مجلات با IF بالا برگزار می‌شود

کارگاه مقاله‌نویسی و انتخاب مجله مناسب و نحوه چاپ در مجلات با IF بالا 8 اسفندماه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این کارگاه به عنوان یکی از کارگاه‌های نخستین همایش ملی التهاب در مرکز همایش‌های مرکز طبی کودکان برپا می‌شود.
دکتر هومن گودرزی، استادیار دانشگاه هوکایدوی ژاپن و از متخصصان ایرانی غیر مقیم، مدرس این کارگاه خواهد بود.
هدف از برگزاری همایش ملی التهاب با رویکرد "ایمونولوژی و بیماری‌های التهابی"، تلفیق مطالعات علوم پایه و بالین به منظور بحث و تبادل‌نظر پیرامون چالش‌های موجود درباره موضوع التهاب ایمونولوژیک و بروز بیماری‌های التهابی است.
مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با همکاری چندین انجمن و نهاد علمی و تحقیقاتی از 7 تا 9 اسفند 97 میزبان این همایش خواهند بود.
علاقه‌مندان جهت شرکت و ثبت‌نام در کارگاه مقاله‌نویسی و انتخاب مجله مناسب و نحوه چاپ در مجلات با IF بالا می‌توانند به سایت همایش به آدرس http://nci.iaari.ir مراجعه کنند.

خبر: مهناز وحیدی