کد: 1287-355778      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت   تعداد بازدید : 151

ضیافت افطار دانشجویان شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل دانشگاه در شب میلاد کریم اهل‌بیت (ع)

خوابگاه سارای شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل در شب میلاد کریم اهل‌بیت، امام حسن (ع)، میزبان ضیافت افطار دانشجویان بین‌المللی بود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، در این مراسم که از ساعت 19 الی 21  دوشنبه 30 اردیبهشت در محل خوابگاه سارا برگزار شد، دانشجویان روزه‌دار شیعه و اهل سنت پس از اقامه نماز مغرب و عشاء بر سر سفره‌ی کریمانه‌ی امام حسن مجتبی (ع) حاضر شدند و روزه روز چهاردهم ماه رمضان خود را افطار کردند.
همچنین به غیر از اطعامی که مسئولان خوابگاه برای افطار روزه‌داران تهیه کرده بود، مشارکت دانشجویان با تهیه انواع دسر، نوشیدنی و سالاد و اشتیاق آن‌ها برای توزیع غذا و پذیرایی از نکات قابل‌توجه در این سفره میهمانی ماه خدا بود .
در این محفل دوستانه، تعدادی از مسئولان و همکاران شاغل در شعبه کیش دانشگاه در میان دانشجویان حضور داشتند که پس از اتمام مراسم افطار به گفت‌وگوی صمیمانه پرداختند و دانشجویان نیز نقطه نظرات خود جهت ارتقای سطح خدمات در خوابگاه و دانشگاه را بیان کردند .
طی این گردهمایی بیش از هشتاد دانشجو از کشورهای  عراق، پاکستان، نیجریه، هند و غنا شرکت کردند و مسئولیت اجرای آن را رحیمی، مسئول امور عمومی شعبه کیش، حسین زاده، مسئول خوابگاه سارا و نیز کارکنان این مجموعه با حمایت دکتر عباسی، رئیس شعبه جزیره کیش پردیس بین‌الملل برعهده داشتند.