کد: 1287-356932      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۹ آبان   تعداد بازدید : 133

پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز به کار کرد

پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت حضوری و مجازی آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این کنگره شنبه 17 آبان 99 در مرکز نمایشگاهی ایران مال و با حضور و سخنرانی دکتر رضا ملک‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه، دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر الهام فخاری، رئیس شورای اسلامی استان تهران، دکتر نیما رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی و مؤسس شبکه جهانی یوسرن، دکتر امیرحسین تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت، دکتر پروین پاسالار و دکتر علی جعفریان اعضای هیأت‌علمی دانشگاه، دکتر رامین سمیع زاده، مدیر مجموعه نمایشگاهی ایران مال و جان ماری لین، برنده جایزه نوبل (به ‌صورت مجازی) آغاز شد.
دکتر نیما رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی و مؤسس شبکه جهانی یوسرن در حاشیه روز نخست این برنامه، گفت: پنجمین کنگره بین‌المللی یوسرن به مدت چهار روز با محور علم برای جامعه به شکل هیبرید (حضوری محدود برای سخنرانان و مجازی برای شرکت‌کنندگان) و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برنامه‌ریزی شد.
وی با اشاره به حضور ۱۵۰ سخنران (عمدتاً مجازی) از ۳۵ کشور دنیا و پنج قاره جهان و همراهی بیش از ۴۰ هنرمند در این کنگره، تصریح کرد: با توجه به استقبال خوب علاقه‌مندان، ثبت‌نام بیش از هزار و 300 نفر و ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شرکت‌کنندگان به حضور مجازی در این گردهمایی تشویق شدند.
مؤسس شبکه جهانی یوسرن با اشاره به اینکه برنامه کنگره در روزهای دوم و سوم به صورت موازی در ۱۲ سالن اجرایی می‌شود، اظهار داشت: این برنامه‌ها شامل کارگاه‌های مختلف، نشست‌های صمیمی با دانشمندان و متخصصان، مناظره علمی، برنامه‌های ویژه نوآوری و همچنین داروسازی و طب سنتی است که از ساعت ۹ صبح تا ۹ شب به صورت مجازی برگزار می‌شود.
دکتر رضایی افزود: همچنین از روز نخست کنگره، وبینارهای علمی با امتیاز بازآموزی از ساعت 4/30 عصر تا 9 شب آغاز و تا 24 آبان 99 ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مراسم اختتامیه کنگره، اهدا جایزه جهانی یوسرن و ششمین جشنواره بین‌المللی نقاشی برای کودکان بیمار در روز سه‌شنبه ۲۰ آبان ماه در محل کتابخانه جندی‌شاپور ایران مال با حضور افتخاری تعدادی از سفیران و مهمانان ویژه برگزار می‌شود، اضافه کرد: علاقه‌مندان دانشگاه می‌توانند از طریق لاین دوم برنامه و از طریق این لینک مراسم را مشاهده کنند.
معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی یادآور شد: میزبان سال آتی کنگره یوسرن در پایان مراسم اختتامیه در بیستم آبان ماه (روز علم برای توسعه و صلح) معرفی خواهد شد.