جستجو:
تعداد رکورد:1,539
فراخوان ثبت‌نام دانشجویان در کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل منتشر شد
۱۳۹۷ دوشنبه ۵ آذر
فراخوان ثبت‌نام دانشجویان در کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شد.
فراخوان ثبت‌نام دانشجویان در کمیته‌های دانشجویی فعالیت‌های بین‌الملل منتشر شد
دویست و پنجاه و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۳ آذر
پرونده متقاضیان تحصیل در دانشکده‌های دندانپزشکی، پیراپزشکی و علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در دویست و پنجاه و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی مطرح شد.
دویست و پنجاه و چهارمین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی برگزار شد
با تصویب هیأت رئیسه دانشگاه/ نحوه پرداخت کمک‌هزینه اعزام به خارج از کشور جامعه هدف دانشگاه تغییر کرد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ آبان
هیأت‌رئیسه دانشگاه دستورالعمل نحوه پرداخت تمامی تسهیلات اعزام به خارج از کشور را اصلاح و به معاونت بین‌الملل ابلاغ کرد.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۹ آبان
شورای مدیران معاونت بین‌الملل با نهایی شدن دستورالعمل میزهای همکاری بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مراکز علمی و آموزش عالی کشورها برگزار شد.
تصویب دستورالعمل میزهای همکاری بین‌المللی دانشگاه با مراکز علمی و آموزش عالی کشورها در شورای مدیران معاونت بین‌الملل
دانش‌آموزان مدرسه بین‌المللی سفارت پاکستان در تهران از دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۸ آبان
دومین دور بازدید دانش آموزان مدارس بین‌المللی از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
انتصاب دکتر نوروزی به سمت دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و عراق
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۸ آبان
دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه طی ابلاغی، دکتر عباس نوروزی را به سمت دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و عراق منصوب کرد.
انتصاب دکتر نوروزی به سمت دبیر اتاق همکاری‌های علمی ایران و عراق
انتصاب دکتر تکیان به سمت دبیر اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه‌های عضو پیمان گروه هشت
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۸ آبان
دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه طی ابلاغی، دکتر امیرحسین تکیان را به سمت دبیر اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه‌های عضو پیمان گروه هشت ((M8 Alliance منصوب کرد.
بررسی پرونده 22 متقاضی در دویست و پنجاه و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ آبان
دویست و پنجاه و دومین نشست کمیته پذیرش دانشجویان خارجی با بررسی پرونده 22 متقاضی دوره‌های تحصیلات تکمیلی در ستاد مرکزی برگزار شد.
ارائه عملکرد حوزه بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۲ آبان
گزارش عملکرد معاونت بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و برنامه‌های آتی این حوزه در نشست شورای مدیران معاونت بین‌الملل دانشگاه تشریح شد.
سومین دوره مدرسه بین‌المللی پاییزی اپیدمیولوژی میدانی در دانشکده بهداشت آغاز به کار کرد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۰ آبان
سومین دوره مدرسه بین‌المللی پاییزی اپیدمیولوژی میدانی با همکاری سه مؤسسه و دانشگاه آلمانی در دانشکده بهداشت آغاز به کار کرد.