کد: 7169-346082      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۱ بهمن    تعداد بازدید : 1835

دیدار نوروزی هیأت رئیسه دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل

دیدار نوروزی هیأت رئیسه دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل با اساتید و پرسنل در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.دکتر پورهاشمی در این دیدار ازپیشرفت چشم گیر دانشکده درسال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل، دکتر پورهاشمی رئیس دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن تبریک سال نو به کلیه اساتید و پرسنل دانشکده و آروزی سالی پر از موفقیت اشاره به موفقیت دانشکده در راه اندازی بخش های ایمپلنت، لیزر، درد و  TMJ در سال گذشته نمود.همچنین ایشان از برگزاری دومین جشن فارغ التحصیلی این دانشکده در بهار امسال خبر داد. این دیدار با سخنرانی دکتر شیرازی از پیشکسوتان بخش ارتودنسی که اشاره به پیشرفت قابل توجه و رو به رشد دانشکده و حضور نیروهای جوان و پر انگیزه داشت ، به پایان رسید.