کد: 7169-353003      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير    تعداد بازدید : 283

شرایط برگزاری آزمون ملی کلینیک اندو گروه پنجم

دانش آموختگان محترم گروه پنجم

به منظور برگزاری آزمون ملی کلینیک اندو گروه پنجم در تاریخ 12/04/96 توجه به نکات زیر الزامی است:

1- دانش آموختگان موظف به آوردن بیمار برای شرکت آزمون می باشند. ( دندان مورد نظر برای آزمون پره مولر فک بالا می باشد )

2- در تاریخ یکشنبه 11/04/96 ، دانش آموخته به همراه بیمار برای معاینه و تائید وضعیت سلامت و دندان بیمار و همچنین پر کردن فرم های مربوطه بین ساعات 12-9 باید در بخش اندو حضور داشته باشند، درغیر این صورت  امکان انجام آزمون برروی بیماران بدون تائیدیه و معاینه اولیه در روز آزمون وجود نخواهد داشت.

3- به همراه داشتن روپوش سفید- شیلد یا عینک و فرز دلخواه برای تهیه اکسس به عهده آزمون دهنده است .

4- برای آماده سازی کانال ریشه استفاده از فایل های روتاری بلا مانع است و دانش آموختگان در صورت تمایل باید سر آنگل یا موتور روتاری به همراه فایل های مورد نظر را به همراه داشته باشند (بخش اندو  فایلهای دستی در اختیار شرکت کنندگان قرار می دهد.)