کد: 7169-354739      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور    تعداد بازدید : 667

امتحان شروع بخش اندو عملی 1 و 2

امتحان شروع بخش اندو عملی 1 و 2،

قابل توجه دانشجویان گرامی:

الف)  امتحان شروع بخش اندو عملی 1 و 2،  در روز دوم هر روتیشن برگزار خواهد شد. این امتحان برای واحد اندو عملی 1 از مباحث فصول 1، 3، 5 و 18 و برای  واحد اندو عملی 2، از فصول 1، 3، 5، 6 و 18 کتاب pathway 2016 خواهد بود.

لازم به ذکر است کسب حداقل نیمی از نمره الزامی می باشد و در غیراینصورت کل نمره ورود به بخش، از دانشجو کسر خواهد شد.

ب) دانشجو برای گذراندن واحد اندو عملی 1، باید در شروع روتیشن خود، یک دندان قدامی سالم مانت شده و برای گذراندن اندو عملی 2،  دانشجو باید یک دندان مولر سالم مانت شده برای انجام مراحل تهیه حفره دسترسی، پاکسازی و شکلدهی و نیز پرکردن دندان به همراه داشته باشد.