کد: 7169-354835      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۳ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ سه شنبه ۳ مهر    تعداد بازدید : 67

برگزاری جلسه معارفه داوطلبان آزمون ملی دوره نهم

جلسه معارفه داوطلبان آزمون ملی دوره نهم با حضور 186 نفر از دانش آموختگان خارج از کشور در سالن اجتماعات برگزار شد.

برگزاری جلسه معارفه داوطلبان آزمون ملی دوره نهم در محل سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه

جلسه معارفه داوطلبان آزمون ملی دوره  نهم با حضور 186  نفر  از دانش آموختگان خارج از کشور در سالن اجتماعات برگزار شد.

در آغاز جلسه دکتر سوداگر ریاست دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل در خصوص نوع و شرایط برگزاری آزمون توضیحاتی ارائه نموده و با اشاره به تجربه موفق برگزاری آزمون دوره های قبل در دانشکده از داوطلبان جهت هر چه بهتر برگزار شدن آزمون و ارائه پیشنهادات سازنده درخواست مشارکت نمودند.

سپس مسئولین و نمایندگان برگزاری آزمون در بخش های مختلف به ترتیب در جایگاه حاضر شده و توضیحات لازم و تخصصی هر آزمون را ارائه نمودند.

به سوالات مطرح شده داوطلبان توسط مسئولین هر بخش نیز پاسخ داده شد.