کد: 7169-354939      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ آبان    تعداد بازدید : 780

اطلاعیه ثبت نام کلینیک مجدد دوره های هفتم و هشتم

اطلاعیه ثبت نام کلینیک مجدد دوره های هفتم و هشتم:

*اطلاعیه ثبت نام کلینیک مجدد دوره های هفتم و هشتم:

جهت شرکت در آزمون ملی کلینیک مجدد هفتم و هشتم به ازای هر درس مبلغ 1400( یک میلیون و چهارصد هزار تومان) به حساب شماره 2761900442 بانک ملت  با کد شناسه 203110030478 به نام دانشگاه علوم پزشکی از تاریخ 2 آبان تا 7 آبان واریز فرمائید .

اسکن فیش واریزی را تحویل جناب آقای آمالی نمایید.

لطفاً توجه فرمائید واریز فقط از طریق مراجعه حضوری به شعب بانک ملت و یا توسط کارت خوان دانشکده می باشد و درج کد شناسه ، نام و نام خانوادگی دانش آموخته در فیش ضروری می باشد.

*اطلاعیه ثبت نام کلینیک مجدد دوره های هفتم و هشتم:

دانش آموختگان محترم دوره ششم ، هفتم و هشتم

جهت شرکت در مرحله کلینیک از تاریخ 2 آبان ساعت 15 بر روی لینک ثبت نام در کانال یا سایت دانشکده کلیک کرده و اطلاعات درخواستی را تکمیل نمایند.

آخرین مهلت ثبت نام 7 آبان 97 ساعت 24 می باشد.

لازم به ذکر است این زمان تمدید نخواهد شد.

اسامی ثبت نام شوندگان 12آبان روی سایت و کانال دانشکده قرار خواهد گرفت. گروه بندی امتحانات و تاریخ امتحانات بعد از تاییدیه ثبت نام  دانش اموختگان توسط واحد مالی و اداری اعلام می گردد.

در صورتی که خارج این زمان واریز وجه انجام گیرد دانش اموخته در لیست ثبت نامی های دوره نهم قرار خواهد گرفت.

آندسته از دانش آموختگانی که منتظر نتایج دروس پره کلینیک خود می باشند ، در این تاریخ فقط دروسی را که مجاز به شرکت  در امتحان هستند را  انتخاب و واریز نمایند و برای دروس که منتظر نتایج پره کلینیک  می باشند در تاریخ دیگری که متعاقباً اعلام می گردد، ثبت نام نمایند.

جهت ثبت نام روی لینک زیر کلیک نمایید.