*قابل توجه پذیرفته شدگان سیزدهمین دوره آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور باسلام وعرض تبریک به مناسب قبولی در آزمون به اطلاع  می رساند:

*جلسه معارفه داوطلبین آزمون ملی دوره سیزدهم

قابل توجه کلیه دانش آموختگان محترم دندانپزشکی خارج از کشور جلسه معارفه داوطلبین آزمون ملی دوره سیزدهم در روز دوشنبه مورخ 21/07/99 در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل از ساعت 10 الی13 در دو گروه براساس گروه بندی اعلام شده، برگزار می گردد. حضور کلیه داوطلبین محترم به همراه کارت ملی الزامی می باشد. لطفاً از آوردن همراه خودداری نمایید.

در روز معارفه  یک قطعه عکس 4*3   پشت نویسی شده و کپی صفحه اول شناسنامه و کپی کارت ملی  به همراه سی دی زیر دریافت می گردد:

محتویات درون سی دی : اسکن عکس ، اسکن کارت ملی هوشمند و اسکن صفحه اول شناسنامه

به همراه داشتن اصل کارت ملی هوشمند الزامی است.

از ورود همراه به داخل سالن معذوریم.

* حضور دانش آموختگان دوره سیزدهم در جلسه معارفه ضروری میباشد. (توجه: دانش آموختگانی که قصد انتقالی به دانشکده های دیگر را دارند موظف به شرکت در این جلسه می باشند).

آدرس سایت دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل:

آدرس کانال ایتا آزمون ملی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل:

@azmon_1398

شماره تماس کارشناس آزمون ملی ضروری 55845514