کد: 7169-350732      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۱ بهمن    تعداد بازدید : 1839

آیین تودیع و معارفه دکتر سید جلال پورهاشمی و دکتر احمد سوداگر

آیین تودیع و معارفه دکتر سید جلال پورهاشمی و دکتر احمد سوداگر، روسای پیشین و جدید دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل برگزار شد.

در این مراسم که دوشنبه 7 دی ماه در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل برپا شد، دکتر عرب خردمند و دکتر جلیلی، معاونان بین‌الملل و آموزشی دانشگاه، دکتر بیات، رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، دکتر سادات ابراهیمی و دکتر امینیان، روسای دانشکده‌های داروسازی و پزشکی پردیس بین‌الملل، دکتر حسینی سده، مدیر توسعه و پشتیبانی معاونت بین‌الملل، دکتر شعبانی، مدیر توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل، مهندس عبدالهی، سرپرست مدیریت شبکه و ارتباطات بین‌المللی معاونت بین‌الملل، انصاری پور، سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت‌های آموزشی معاونت بین‌الملل و جمعی از معاونان، هیأت‌علمی و کارکنان دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل حضور داشتند.

دکتر عرب خردمند،دکتر حسن زاده ،دکتر بیات ودکتر جلیلی سخنرانان مراسم با تجلیل از زحمات دکتر پوهاشمی برای ایشان ارزوی موفقیت وسربلندی نمودند.دکتر پورهاشمی ریاست پیشین دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل نیز با اشاره به فعالیت های انجام شده طی سی و دوسال سابقه خدمات ایشان در دانشگاه علوم پزشکی ،موفقیت‌های کسب شده توسط دانشکده دندانپزشکی پردیس بین‌الملل از ابتدا تا کنون را نتیجه همدلی و همراهی همه دست اندرکاران دانست و از آن‌ها تشکر کرد.

در ادامه دکتر سوداگر ریاست جدید دانشکده دندانپزشکی نیز با اشاره به زحمات دکتر پوهاشمی در سالهای تصدی ایشان ،جذب دانشجویان خارجی، توانمندسازی اعضای هیأت‌علمی و کارکنان و تعامل بیشتر دو دانشکده دندانپزشکی مادر و پردیس بین‌الملل را از مهم‌ترین برنامه‌های پیش رو دانست.

در بخش پایانی ضمن برگزاری آیین تودیع و معارفه، معاون بین‌الملل دانشگاه، هیأت‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی پردیس با اهدا لوح تقدیر و هدایایی از تلاش‌های بی‌شائبه رئیس پیشین این دانشکده تقدیر کردند.