کد: 7169-351967      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۵ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۱ بهمن    تعداد بازدید : 1397

مراسم تکریم و معارفه معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل برگزار شد

دکتر دیباجی به‌صورت رسمی به‌عنوان معاون جدید دانشکده معرفی و از 5 سال تلاش دکتر یزدانی به‌عنوان معاون پیشین این مرکز قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل: این مراسم در 4 آبان ماه 1395 در سالن اجتماعات دانشکده با حضور دکتر نیکزاد معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی، هیات رئیسه، اساتید، دانشجویان و پرسنل دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل برگزار گردید.

در ابتدا دکتر سوداگر، ریاست دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهدا امام حسین(ع) هدف از برگزاری این مراسم را تشکر از زحمات دکتر یزدانی، معاون آموزشی و پژوهشی پیشین دانشکده و تبریک شروع به کار دکتر دیباجی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده در پست جدید دانست.

سپس دکتر نیکزاد در سخنرانی خود با توجه به اجرای همزمان کوریکولوم جدید و قدیم در دانشکده معاونت آموزشی را یکی از دشوارترین پست های دانشکده خواند. همچنین از کلیه اساتید این دانشکده دعوت کرد تا با شرکت در کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی که در آذر ماه سال جاری برگزار می گردد، سبب ارتقاء سطح آموزش در هر دو دانشکده گردند.

در ادامه دکتر یزدانی به تداوم حضور در دانشکده و ادامه همکاری در حوزه آموزش اشاره کرد و دکتر دیباجی همکاری کلیه اساتید دانشکده را بزرگترین سرمایه کار خود دانست.

در پایان از زحمات دکتر یزدانی و همچنین دکتر آرزو پزشکفز، استادیار بخش پریودانتیکس، دکتر یلدا دادپور، استادیار بخش پریودانتیکس و لادن مدنی، استادیار بخش ترمیمی که تعهدات خود را در این واحد گذرانده بودند تقدیر و تشکر به عمل آمد.

عکس و خبر: میترا رضایی