کد: 7169-352140      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۱ بهمن    تعداد بازدید : 927

برگزاری جشن روز دانشجو در دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل

دانشجویان ورودی 91 موفق به دریافت کاپ برترین ورودی گردیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده: روز چهارشنبه مورخ 17 آذر ماه 1395 جشنی به مناسب بزرگداشت روز دانشجو با حضور دکتر دیباجی، معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر کیائی، سرپرست اداری و مالی، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

این مراسم با سخنرانی دکتر دیباجی در خصوص روز دانشجو و پخش کلیپ مصاحبه با اساتید آغاز گردید. و با برگزاری برنامه های متنوع ادامه یافت.

شایان ذکر است در طول هفته گذشته مسابقات ورزشی در بین چهار ورودی دانشکده برگزار شده بود که به نماینده ورودی 91 به عنوان رتبه اول و نماینده ورودی 92 به عنوان رتبه دوم جایزه اهدا گردید و در مجموع دانشجویان ورودی 91 با بالاترین امتیاز کسب شده از کل مسابقات برگزار شده به مناسبت روز دانشجو موفق به دریافت کاپ گردیدند.