کد: 7169-353558      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان    تعداد بازدید : 640

برگزاری اولین جلسه رابطین EDO

اولین جلسه رابطین دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل با مدیر EDOسه شنبه 2/8/96 با حضور کلیه رابطین و خانم دکتر هاشمی مدیر دفتر برگزار گردید.

اولین جلسه  رابطین دفتر مطالعات و توسعه  آموزش دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل با مدیر EDOسه شنبه 2/8/96 با حضور کلیه رابطین و خانم دکتر هاشمی مدیر دفتر برگزار گردید.

دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل که از سال 1391  تشکیل  شده است  در سال 1396 با معرفی تنی چند از اعضای محترم هیأت علمی توانمند و علاقمند  دانشکده برای همکاری وبرقرای ارتباط نزدیک تر میان بخش های آموزشی و EDOمبادرت به تشکیل کار گروه هایی نموده است تا هر چه بیشتر در ارتقاء کیفیت آموزش مثمر ثمر باشد. در این راستا در اولین جلسه از سلسه جلسات رابطین edoدر بخش های آموزشی، ضمن بررسی سر فصل های مد نظر رابطین برای ارتقا کیفی، به بحث ارزشیابی فراگیر و نقد و بررسی آن و ارائه راهکارهای عملی جهت بهبود وضعیت ارزشیابی فراگیر پرداخته شد. صمنا مقرر شد هر یک از رابطین حداقل یکی از امتحانات پایان ترم گذشته مربوط به بخش های خود را آنالیز نموده و مشکلات موجود را تبیین نمایند.