قابل توجه دانش اموختگان عزیز دوره هفتم آزمون ملی و دوره های مجدد:

به منظور امتحان کلینیک در بخش اندو به موارد زیر توجه فرمایید:

1. آوردن فرزهای مورد نیاز برای تهیه حفره دسترسی به عهده آزمون دهنده می باشد.
  2. همراه داشتن وسایل حفاظت شخصی مانند روپوش و عینک و ... به عهده آزمون دهنده می باشد.
  3. آزمون دهنده در صورت تمایل می تواند از فایل های روتاری برای آماده سازی کانال استفاده نماید که تهیه آن بر عهده آزمون دهنده می باشد.

الف) امتحان اسلایدی از مباحث ذکر شده در شیوه نامه گروه اندودنتیکس ، در تاریخ 3/11/1396 در ساعت 12 در مکان آمفی تئاتر و کلاسهای دروس تئوری دانشکده برگزار خواهد شد.

ب) امتحان عملی بر روی بیماران، طبق گروه بندی اعلام شده دانش آموختگان از تاریخ چهارشنبه 30/10/1396 لغایت 11/11/1396  در روزهای اداری در بخش اندو انجام خواهد شد. لازم به ذکر است که طبق موارد ذکر شده در شیوه نامه امتحان کلینیک، موارد زیر باید مورد توجه آزمون دهندگان قرار گیرد:

1) در هر روز امکان اخذ امتحان از حداکثر 10 آزمون دهنده وجود دارد که از قبل برای آن روز انتخاب شده اند. لازم به ذکر است که تاریخ امتحان هر آزمون دهنده قابل تغییر نمی باشد، مگر در صورت جایگزینی با آزمون دهنده دیگر.

2) دانش آموختگان می بایست خودشان متقبل بیماریابی شوند. دندان های مورد تایید بخش اندو  برای امتحان کلینیک، شامل یک دندان قدامی ماگزیلا یا مندیبل ( به جز سانترال ماگزیلا) و پرمولر ماگزیلا یا مندیبل می باشند.

3) دانش آموختگان می توانند در تاریخ های 24/10/96 از ساعت 9 الی 12 و در تاریخ های 26/10/1396، 1/11/1396 و 3/11/1396 از ساعت 13 الی 16 طبق گروه بندی اعلام شده، با مراجعه به بخش اندودنتیکس، بیمار خود را به تایید اساتید بخش برسانند.

4) تحویل تاییدیه بیمار امضا شده توسط اساتید بخش و  نیز برگه رضایتنامه بیمار، در روزهای تعیین شده قبل از امتحان به منشی بخش، الزامی می باشد.

5) چنانچه بنا بر تشخیص اساتید، آزمون دهنده در روز امتحان به هر دلیلی قادر به ادامه درمان بر روی بیمار خود نباشد، پیگیری درمان ریشه دندان بیمار بر عهده آزمون دهنده خواهد بود و تنها در صورت ارائه عکس تکمیل درمان ریشه دندان بیمار،  امکان شرکت در آزمون های مجدد را خواهد داشت.