کد: 7169-356191      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ سه شنبه ۹ مهر   تعداد بازدید : 572

اطلاعیه واریز وجه ثبت نام آزمون ملی

قابل توجه کلیه دانش آموختگان  محترم دندانپزشکی خارج از کشور مرحله  پره کلینیک و کلینیک پاییز98

(دوره های ششم ،هفتم، هشتم،نهم و دهم)

جهت شرکت در آزمون ملی برای هر درس مبلغ 16.000.000 (شانزده میلیون ریال) به حساب شماره 2761900442 بانک ملت با کد شناسه   203110030478  به نام دانشگاه علوم پزشکی از تاریخ 9مهر 98 الی 12 مهر98 واریز فرمائید. با توجه به شروع امتحانات از15 مهر و لزوم گروه بندی ، این زمان قابل تمدید نمی باشد. در صورت عدم ثبت نام و واریز وجه در دوره بعد(دی و بهمن 98) ثبت نام نمایید.

* اصل فیش واریزی را تا پایان  مهر 98 تحویل ( آقای آمالی )دهید.(طبقه همکف سا ختمان اداری)

*لطفاً توجه فرمائید واریز فقط از طریق مراجعه حضوری به شعب بانک ملت و یا توسط کارت خوان دانشکده می باشد و درج کد شناسه ، نام و نام خانوادگی دانش آموخته در فیش ضروری است.

*لازم به ذکر میباشد عکس تمام فیش های پرداختی را با ذکر نام بالای هر فیش تا پایان اتمام آزمونهای دانشکده پردیس نزد خود، نگهداری نمایید.

ثبت نام در سایت دانشکده و اسکن فیش واریزی از تاریخ 8مهر98 الی 12مهر98 ، برای تمامی متقاضیان شرکت درپره کلینیک و کلینیک ، 98 ضروری می باشد.

*انتخاب دروس کلینیک اختیاری نمی باشد.

*دانش آموخته در صورت  شرکت و ثبت نام در مرحله کلینیک  در صورت مجاز بودن به امتحان ،موظف به شرکت در دروس کلینیک  تمامی دروس می باشد و غیبت به هر دلیل در این دروس غیر موجه می باشد.

تبصره: دروسی که تامین بیمار به عهده دانش آموخته می باشد ، در صورت عدم تامین بیمار توسط دانش آموخته غیبت در آن موجه می باشد.(زمان تایید بیمار دروس متعاقبا اعلام می گردد)

تبصره2: در صورت تایید بیمار برای دروسی که تامین بیمار به عهده دانش آموخته است و مشخص شده زمان امتحان توسط بخش، در صورت غیبت بیمار یا دانش آموخته به هر دلیل در روز امتحان غیبت غیر موجه ثبت می گردد و هزینه امتحان ذخیره نمی گردد.

*در صورت ثبت نام درآزمونها کلینیک و گروه بندی آزمونها ، امکان غیبت به هر دلیل (تاخیر در پرواز، بیماری و...)

در امتحان وجود ندارد . لطفاً در این خصوص مراجعه نفرمایید.

آدرس سایت دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل:

آدرس کانال تلگرام آزمون ملی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل:

@azmon91397

آدرس کانال ایتا آزمون ملی دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل:

@azmon_1398