کد: 15499-343932      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ دي    تعداد بازدید : 1225

برگزاری cpc بیماردارای دردشکم درتاریخ 15 دیماه دربیمارستان

کنفرانس علمی این هفته تحت عنوان" CPC بیمار دارای دردشکم" امروز مورخ 15دیماه سالجاری برگزارشد....

به همت واحدآموزش، کنفرانس علمی این هفته  تحت عنوانCPC  بیمار دارای دردشکم"  امروز مورخ 15دیماه سالجاری برگزارشد.

دراین CPC ابتدا شرح حالی ازبیمار توسط یکی از دانشجویان پزشکی گروه جراحی بیان شده ودرادامه آقای دکترداوری " استادیار گروه جراحی " درخصوص بیمار مذکور توضیحات مبسوط را ارائه دادند.

یادآوری می شود که  اساتید آموزشی حضورداشته و در موردCase نظرات خودرا جهت آموزش دانشجویان  بیان نمودند.

درادامه سرکارخانم دکتر کیخاوی " متخصص قلب وعروق" که جدیدا" به اساتیدآموزشی گروه قلب بیمارستان پیوسته اند به اساتید و دانشجویان معرفی شدند.

درپایان به متولدین ماه دی که در جلسه حضورداشتند تبریک گفته شده و بن کارتهایی به رسم شادباش تقدیم شد.