کد: 15499-351329      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ يکشنبه ۳۰ خرداد    تعداد بازدید : 1123

مهلت ثبت نام ترم تابستانی

مهلت ثبت نام ترم تابستانی تا تاریخ 95/3/1

به اطلاع آندسته از دانشجویان پزشکی پردیس بین الملل که قصد اخذ ترم تابستانی دارند می رساند شرایط ترم آن به شرح ذیل می باشد:

1-    اخذ حداکثر 6 واحد دروس عمومی، بخش های دوره کارآموزی، دروس نظری دوره کارآموزی

2-    دروس فیزیوپاتولوژی شامل ترم تابستان نخواهد شد غیر از دانشجویان شاهد و ایثارگر

3-    لازم است دانشجویان در ابتدا، از ارایه دروس و بخش ها در دانشگاه مقصد مطمئن و سپس تا تاریخ 31/03/95 با مراجعه به دفتر آموزش دانشکده پزشکی پردیس بین الملل سرکار خانم ذوالفقاری درخواست خود را تسلیم و پس از گرفتن فرم دستی مربوطه به همراه یک قطعه عکس به دفتر آموزش دانشکده مادر سرکار خانم تولیت مراجعه تا مابقی روند اداری آن طی شود. در خصوص شهریه دانشجویان می توانند با مراجعه به امور مالی پردیس بین الملل واقع در خیابان ولی عصر، خیابان برادران مظفر، روبروی دادگستری، طبقه اول سرکار خانم خانقاه از چگونگی آن اطلاعات لازم را کسب نمایند.

لازم به ذکر است اداره آموزش هیچ گونه مسئولیتی در قبال:

الف - عدم مراجعه دانشجو به آموزش دانشکده مادر

ب - عدم پیگیری روند اداری نامه مهمانی به دانشگاه مقصد( همچنین پیگیری اعلام نمره به این معاونت بر عهده دانشجو خواهد بود).

ج- عدم انتخاب واحد ترم تابستانی در مهلت اعلام شده در سیستم سمای خود

را ندارد.

د- همچنین نمره قبولی هر یک از دروس و بخش ها در آیین نامه پزشکی عمومی قید که لازم است دانشجویان با مطالعه آن از شرایط پذیرش نمره قبولی اطلاع کامل داشته باشند.