کد: 15499-353283      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۸ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد    تعداد بازدید : 826

اجرای کارگاه Airwaymanagement ویژه رزیدنت های مسمویت دانشگاه تهران در مرکز مهارت های بالینی پردیس بین الملل

-

کارگاه Airwaymanagement ویژه رزیدنت های مسمویت دانشگاه تهران در مرکز  مهارت های بالینی پردیس بین الملل در روز سه شنبه 96/5/17 برگزار گردید.

این کارگاه با تدریس جناب آقای دکتر اکرمی و 10 نفر از رزیدنت های مسمومیت از ساعت 9:30 الی 11 درSkill Lab  پردیس بین الملل واقع دربیمارستان بهارلو برگزارشد.

ابتدامطالب به صورت تئوری وسپس به صورت عملی توسط استاد تدریس شد. دراین کارگاه از مانکن های مخصوص و ست مخصوص لوله گذاری و لارنگوسوپ  استفاده شد درانتها تمامی رزیدنت ها زیر نظر استاد مراحل لوله گذاری تراشه را تمرین نمودند.

مهارتهای تدریس شده دراین کارگاه شامل:

1.      Intubation &Air way management
  2.      LMAو ماسک آمبوبگ و لوله گذاری تراشه