کد: 15499-353306      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد    تعداد بازدید : 823

اجرای چهارهمین کارگاه سونداژادراری و TR ویژه دانشجویان استاجرگروه اورولوژی دانشگاه تهران از بیمارستان ضیائیان در مرکز مهارت های بالینی پردیس بین الملل

-

چهارهمین کارگاه سونداژادراری و TR ویژه دانشجویان استاجر گروه اورولوژی  دانشگاه تهران از بیمارستان ضیائیان روز چهارشنبه 96/5/25 در مرکز مهارت های بالینی پردیس بین الملل برگزار گردید.

این کارگاه  باتدریس خانم دکتر حجتی  و6 نفرازدانشجویان گروه اورولوژی بیمارستان ضیائیان درمقطع استاجری ازساعت 9  الی12:30 درSkill Lab  پردیس بین الملل واقع دربیمارستان بهارلو برگزارشد.

ابتدامطالب به صورت تئوری و سپس به صورت عملی توسط استاد تدریس شد. دراین کارگاه ازمانکن های مخصوص وست مخصوص سونداژگذاری وTR   استفاده شد درانتها تمامی دانشجویان زیر نظراستاد مراحل لوله گذاری تراشه را تمرین کردند.

مهارتهای تدریس شده دراین کارگاه شامل :

·         اندیکاسیون وکنتراندیکاسیون سونداژ

·         اصول سونداژ