کد: 15499-354734      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۴ شهريور   تعداد بازدید : 708

بازدید دانشجویان پزشکی پردیس بین‌الملل مقطع فیزیوپانولوژی از بیمارستان ضیائیان

-

با توجه به درخواست معاون آموزشی کالج بین‌الملل برای تقویت زبان فارسی تخصصی و آشنایی دانشجویان پزشکی بین‌الملل با محیط و بخش‌های بیمارستانی، روز دوشنبه 12 شهریور 97 دوازده تن از دانشجویان پزشکی پردیس بین‌الملل که در مقطع فیزیوپانولوژی هستند به همراه کارشناسان دانشکده پزشکی پردیس و کالج بین‌الملل از بخش های مختلف مرکز آموزشی درمانی ضیاییان بازدید کردند.

در این تور توجیهی که دکتر علیرضا محجوب " دبیر مرکز پژوهش‌های پردیس بین‌الملل" و صمیمی " کارشناس مسئول آموزش " همراه دانشجویان بودند؛ فعالیت‌های بخش‌های کلینیکی بیمارستان، نحوه شرح‌حال گیری و ارتباط با بیمار، نحوه پرونده نویسی و غیره برای دانشجویان به‌ صورت عملی بازگو و تمرین شد.

در پایان این بازدید دانشجویان ضمن ابراز خرسندی از تور توجیهی خود، بازخورد خود را مثبت اعلام کرده و تجربیات به‌دست‌آمده خود را با یکدیگر اشتراک گذاشتند.