کد: 15512      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد    تعداد بازدید : 9373

سوالات متداول در مورد مراحل پژوهشي مقطع كارشناسي ارشد

شرايط استاد راهنما و استاد مشاور درمقطع كارشناسي ارشد چيست؟
    • 1.  استاد راهنما به تقاضاي دانشجو، موافقت کتبي استاد، تصويب گروه و تأييد شوراي تحصيلات تکميلي دانشکده تعيين مي گردد.

2.  استاد/اساتيد راهنما بايد عضو هيأت علمي (حداقل مرتبه استادياري) دانشگاه بوده و حداقل سه سال سابقه تدريس يا تحقيق در دوره کارشناسي ارشد را داشته باشد.

3.  به پيشنهاد استاد راهنما و تأييد شوراي تحصيلات تکميلي دانشکده يک يا دو نفر از اعضاي هيأت علمي يا صاحبنظران و محققان برجسته، مرتبط با موضوع پايان‌نامه مي‌توانند به عنوان استاد مشاور تعيين مي‌شوند.

***جهت اطلاع بيشتر روي نظام نامه نظارت بر مراحل پژوهشي مقطع كارشناسي ارشد  كليك كنيد.

مراحل تصويب پروپوزال در اين مقطع چيست؟
    • 1. طرح و تدوین پروپوزال توسط دانشجو با همکاری استاد راهنما، و تأیید آن توسط شورای ذيربط و ارائه به معاونت پژوهشی جهت تصویب در شورای پژوهشی/ تحصيلات تكميلي دانشکده یا مراکز تحقیقاتی مصوب برای اختصاص اعتبارات پژوهشی.

2.  اعلام تصويب موضوع پایان‌نامه توسط معاونت پژوهشی به مركز تحصيلات تكميلي.

3.  ارائه يك نسخه از پروپوزال تأييد شده و نامه تصويب پروپوزال به مركز تحصيلات تكميلي.

دانشجو مقطع كارشناسي ارشد چه موقع مي تواند از پايان نامه خود دفاع كند؟
    •  حداقل 6 ماه پس از تصويب پروپوزال، دانشجو مي تواند از پايان نامه خود دفاع كند.

نظارت بر مراحل اجراي پايان نامه به چه صورت انجام مي شود؟
    •  پیگیری روند پیشرفت تحقیقات موضوع پایان‌نامه توسط معاون پژوهشی دانشکده/مركز تحصيلات تكميلي و درخواست گزارش پیشرفت کار از استاد راهنما و دانشجو. در زمان تحصيل دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد، واحد آموزش مركز تحصيلات تكميلي ضمن انجام امور آموزشي دانشجويان، بر مراحل ثبت پروپوزال تا دفاع از پايان نامه نظارت دقيق خواهد داشت. در طول مدت تحصيل دانشجو اين واحد با استفاده از راههاي ارتباطي مختلف از قبيل تماس مستقيم با دانشجو، ارسال ايميل براي دانشجو، ارسال ليست براي مديران گروهها و اطلاع به رياست و معاونت آموزشي پرديس بين الملل،‌ دانشجو را از وضعيت پروپوزال خود آگاه كرده و اخطارهاي لازم را خواهد داد. بديهي است در صورت عدم توجه دانشجو و عبور از حداكثر زمان تحصيل، دانشجو از ادامه تحصيل محروم خواهد شد.

اعضا كميته داوران از چه كساني تشكيل مي شود؟
    • 1.  استاد/اساتيد راهنما (و استاد يا اساتيد مشاور در صورت وجود)

2.  نماينده شوراي تحصيلات تكميلي دانشكده

3.  مدیر گروه آموزشی مرتبط با پایان‌نامه یا نماینده ايشان

4. دو نفر از اعضاي هیأت علمی يا متخصصان و محققان داخل و خارج از دانشگاه به عنوان ناظر با حق رأي به پيشنهاد گروه و تأييد شوراي تحصيلات تكميلي

آيا نمره پايان نامه در كارنامه ثبت مي شود؟
    • نمره پايان‌نامه در ميانگين كل نمرات دانشجو محاسبه مي‌شود.

نحوه نمره گذاري و ارزشيابي پايان نامه كارشناسي ارشد به چه صورت است؟
    • رتبه

نمره

عالي

20-5/18