کد: 9590-350924      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۹ بهمن   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۹ بهمن    تعداد بازدید : 849

برگزاری کارگاه آشنایی با تجهیزات و لوازم ترانسفرینگ سالمندان و آسیب‌های مغزی نخاعی ویژه دانشجویان بین‌الملل و ایرانی

کارگاه آموزشی آشنایی و کار با تجهیزات و لوازم حمل و نقل و جابجایی سالمندان و آسیب های مغزی و نخاعی، سه شنبه مورخ 1394/11/13 توسط معاونت پژوهشی پردیس بین الملل و با همکاری مرکز تحقیقات ضایعات مغزی نخاعی در محل ساختمان ریحانه بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این کارگاه دانشجویان بین الملل و ایرانی فیزیوتراپی در مقاطع Undergraduate و Postgraduates و نیز همکاران شاغل در بخش های فیزیوتراپی و کاردرمانی و با حضور کارشناسانی از کشورهای سوئد و هلند حضور داشتند.

کارگاه مذکور با هدف ارتقاء توانمندی دست اندرکاران درمانی در حوزه بازتوانی سالمندان و آسیب های مغزی و نخاعی تشکیل شد. در این زمینه به ویژه بر آشنایی با آخرین روش ها و تجهیزات مناسب جهت ترانسفر این دسته از بیماران تأکید و بحث شد.

در ابتدا دکتر محمدرضا هادیان، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی.تهران و عضو هیأت علمی دانشکده توانبخشی به ایراد سخنرانی در مورد روش های نوین درمانی در سالمندان و آسیب های مغزی نخاعی پرداختند. در بخش دوم کارشناسان سوئدی و هلندی به معرفی روش ها و نیز تجهیزات به روز در دنیا و بحث های علمی پرداختند. در بخش بعدی، آموزش عملی چگونگی استفاده از این وسایل تأکید و افراد حاضر با روش‌های مختلف آشنا و نیز به صورت عملی با تجهیزات کار کردند.

شایان ذکر است، گواهی شرکت در کارگاه از سوی معاونت پژوهشی بین الملل دانشگاه صادر خواهد شد.

درج در سایت: مریم خورشید