کد: 9590-351341      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت    تعداد بازدید : 883

آغاز ثبت نام دوره شش روزه توانمندسازی مهارت های بیولوژی سلولی و مولکولی

دوره شش روزه توانمندسازی مهارت‌های بیولوژی سلولی و مولکولی (تئوری- عملی) ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

مرکز پژوهش های دانشجویی یک دوره شش روزه توانمند سازی مهارت های بیولوژی سلولی و مولکولی(تئوری- عملی) ویژه دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی، پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در تابستان 1395 برگزار خواهد کرد.

این دوره شامل مباحث بیوانفورماتیک و طراحی پرایمر، PCR، کلونینگ و مهندسی ژنتیک، Real Time PCR، کشت سلول های جانوری، انتقال ژن به سلول های جانوری است. ظرفیت محدود است و فراگیران طی فرآیند گزینش بر اساس سوابق آموزشی و پژوهشی انتخاب خواهند شد.

علاقه مندان برای ثبت نام به مرکز پژوهش های علمی دانشجویان واقع در خیابان وصال شیرازی تقاطع خیابان ایتالیا پلاک 56 طبقه همکف (خانم اکبری) مراجعه نمایند.
شماره تماس: 4-88989161  (داخلی8)

درج در سایت : مریم خورشید