کد: 9590-352383      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۰ بهمن   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن    تعداد بازدید : 461

برگزاری اولين كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت اطلاعات EndNote X7 در سال 95

كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت اطلاعات EndNote X7 در روز یکشنبه 17 بهمن ماه توسط معاونت پزوهشی پردیس بین الملل برگزار شد.

كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت اطلاعات EndNote X7 در روز یکشنبه 17 بهمن ماه براي 10 نفر از دانشجويان داندانپزشكي پرديس بين الملل و مقطع تحصیلات تکمیلی توسط مدرس، آقای دکتر مرتضی همت در دانشکده پزشکی پردیس بین الملل برگزار شد.

اين كارگاه با هدف ارتقاي توانمندي هاي دانشجويان و پژوهشگران جوان برپا شد.

معرفی بخش‌های مختلف نرم‌افزار، آموزش عملی ساختن یک کتابخانه از آغاز و آموزش عملی انواع روش‌های وارد کردن منابع به کتابخانه، آموزش عملی مدیریت منابع در نرم‌افزار با استفاده از ساختن گروه‌ها و طبقه‌بندی آن‌ها، آموزش عملی ارتباط بین نرم‌افزار EndNote و Word، آموزش عملی چگونگی استناد دادن به منابع در Word با استفاده از ابزارهای EndNote Web  و آموزش کلی تنظیمات نرم‌افزار EndNoteWeb در این کارگاه آموزش داده شد.

در پایان این کارگاه دیدگاه های شرکت کنندگان در خصوص نحوه اطلاع رساني برگزاري كارگاه، زمان و مکان محتواي برنامه و سطح علمي كارگاه، وضعيت امكانات آموزشي و نظم برگزاری در قالب فرم ارزشيابي ارائه شد.

به شرکت‌کنندگان در کارگاه گواهی رسمی از سوی معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل ارائه گردید.

دومین کارگاه آموزش نرم افزار مديريت اطلاعات End Note X7 در تاریخ شنبه 30 بهمن  برگزار خواهد شد.

تهیه و درج در سایت: مریم خورشید