کد: 9590-352810      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد    تعداد بازدید : 223

دفاع پایان نامه آقای مسعود عبدالله حسین جباری دانشجوي مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی

به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل : آقای مسعود عبدالله حسین جباری دانشجوي مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی روز شنبه مورخ 96/2/30 از پايان نامه خود دفاع کرد.

جلسه دفاع آقای مسعود عبدالله حسین جباری دانشجوي مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی روز شنبه مورخ  96/2/30  از پايان نامه خود با عنوان  Effect of stump level on activities and fatigue ability of extensor muscles of knee joint in the male دفاع كرد. اساتید راهنمای این دانشجو آقایان دکتر هادیان و دکتر علیایی و اساتید مشاور آقایان دکترطالبیان و دکتر جلالی بودند و  آقای مسعود عبدالله حسین جباری توانست با موفقيت از پايان نامه خود دفاع کند. در این جلسه دکتر باقری و دکتر ابراهیمی به عنوان هیئت داوران حضور داشتند.

پرديس بين الملل فارغ التحصيلي آقای مسعود عبدالله حسین جباری را تبریك گفته و براي ايشان آرزوي موفقيت دارد.