کد: 9590-9386      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۷ فروردين    تعداد بازدید : 2115

مجله Journal of Diabetes and Metabolic Disorders در PubMed و PubMed Central نمايه شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: مجله Journal of Diabetes and Metabolic Disorders در بانك‌هاي اطلاعاتي PubMed و PubMed Central نمايه شد.

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: مجله Journal of Diabetes and Metabolic Disorders در بانك‌هاي اطلاعاتي PubMed  و PubMed Central نمايه شد.
شانزدهمين مجله دانشگاه درPubMed  نماية شد. به گزارش مركز تامين منابع الكترونيك و ارتقاي نشريات معاونت تحقيقات و فن‌آوري دانشگاه، مجله Journal of Diabetes and Metabolic Disorders  به عنوان شانزدهمين مجله دانشگاه براي نمايه شدن در مجموعه‌هاي PubMed Central‌ وPubMed  پذيرفته شد. اينك مقالات اين مجله در بانك اطلاعاتي PubMed درج شده و قابل بازيابي است. بي‌شك حضور اين مجله در دوبانك فوق، ميزان مشاهده‌پذيري، استناد و دريافت مقاله توسط اين مجله را ارتقا بخشيده، به بهبود كيفي مقالات مجله خواهد انجاميد. لازم به ذكر است كه اين مجله قبلا در بانك اطلاعاتي Scopus نيز نمايه گرديده بود. اين موفقيت را به همكاران دانشگاهي و دست‌اندركاران آن مجله تبريك عرض مي‌كنيم. مقالات مجله در PubMed در اين آدرس قابل دسترس است: