جستجو:
دفاع پایان نامه آقای Raed farooq khaleel دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی
۱۳۹۶ شنبه ۳ تير
به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل : آقای Raed farooq khaleel دانشجوي مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی روز دوشنبه مورخ 96/3/22 از پايان نامه خود دفاع کرد.
دفاع پایان نامه آقای  Raed farooq khaleel دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی
دفاع پایان نامه آقای مسعود عبدالله حسین جباری دانشجوي مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل : آقای مسعود عبدالله حسین جباری دانشجوي مقطع کارشناسی ارشد فیزیوتراپی روز شنبه مورخ 96/2/30 از پايان نامه خود دفاع کرد.
فراخوان چهارم طرحهای تحقیقاتی موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD)
۱۳۹۶ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
قابل توجه اعضای هئیت علمی، دانشجویان و پژوهشگران محترم
فراخوان چهارم طرحهای تحقیقاتی موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD)
برگزاری اولین" استارتاپ ویکند سلامت، ایمنی و محیط زیست HSE ایران"
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران
برگزاری اولین" استارتاپ ویکند سلامت، ایمنی و محیط زیست HSE ایران"
سی و چهارمین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل برگزار شد.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۸ اسفند
سی و چهارمین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل با بررسی 16 طرح تحقیقاتی، سه شنبه 17 اسفند 1395 در سالن كنفرانس پردیس بین الملل برگزار شد...
سی  و چهارمین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل برگزار شد.
برگزاری دومين كارگاه آموزش نرم افزار EndNote X7 & EndNote Web در سال 95
۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
دومين كارگاه آموزش نرم افزار EndNote X7 & EndNote Web چهارشنبه 30 بهمن ماه در دانشکده پزشکی پرديس بين الملل برگزار شد.
برگزاری دومين كارگاه آموزش نرم افزار EndNote X7 & EndNote Web در سال 95
برگزاری اولين كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت اطلاعات EndNote X7 در سال 95
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۰ بهمن
كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت اطلاعات EndNote X7 در روز یکشنبه 17 بهمن ماه توسط معاونت پزوهشی پردیس بین الملل برگزار شد.
برگزاری اولين كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت اطلاعات EndNote X7 در سال 95
نخستین همایش روز فناوری سلامت
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن
نخستین همایش روز فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ یکم اسفند برگزار می گردد.
نخستین همایش روز فناوری سلامت
اطلاعیه برگزاری كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت منابع علمي EndNote X7 و EndNoteWeb
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
قابل توجه كليه دانشجويان مقطع تحصيلات تكميلي (به خصوص دكتري تخصصي) و پژوهشگران جوان:
بارگذاری فیلم کارگاه های مرکز تحقیقات مدلسازی
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
در راستای ماموریت ویژه توسعه دانش مدلسازی در علوم سلامت واسپاری شده به کلان منطقه هشت آمایشی کشور، فیلم کارگاه های مرکز تحقیقات مدلسازی جهت استفاده بارگذاری گردیده است.
بارگذاری فیلم کارگاه های مرکز تحقیقات مدلسازی