جستجو:
تعداد رکورد:257
اطلاعیه برگزاری كارگاه آموزش جامع نرم افزار مديريت منابع علمي EndNote X7 و EndNoteWeb
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
قابل توجه كليه دانشجويان مقطع تحصيلات تكميلي (به خصوص دكتري تخصصي) و پژوهشگران جوان:
بارگذاری فیلم کارگاه های مرکز تحقیقات مدلسازی
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
در راستای ماموریت ویژه توسعه دانش مدلسازی در علوم سلامت واسپاری شده به کلان منطقه هشت آمایشی کشور، فیلم کارگاه های مرکز تحقیقات مدلسازی جهت استفاده بارگذاری گردیده است.
بارگذاری فیلم کارگاه های مرکز تحقیقات مدلسازی
اطلاع رساني عناوين كارگاه‌هاي كتابخانه مركزي دانشگاه
۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
قابل توجه اعضای هيات علمی، دانشجويان، کارمندان و پژوهشگران محترم
اطلاع رساني عناوين كارگاه‌هاي كتابخانه مركزي دانشگاه
دفاع پایان نامه آقای Amjad Hayat Khan دانشجوي مقطع PhD بیوتکنولوژی پزشکی
۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل : آقای Amjad Hayat Khan دانشجوي مقطع PhD بیوتکنولوژی پزشکی روز چهارشنبه مورخ 95/10/22 از پايان نامه خود دفاع کرد.
دفاع پایان نامه آقای Amjad Hayat Khan  دانشجوي مقطع PhD  بیوتکنولوژی پزشکی
دفاع پایان نامه آقای Muhammad Imran Khan دانشجوي مقطع PhD فارماکولوژی پزشکی
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل : آقای Muhammad Imran Khan دانشجوي مقطع PhD فارماکولوژی پزشکی روز چهارشنبه مورخ 95/10/8 از پايان نامه خود دفاع کرد.
دفاع پایان نامه آقای Muhammad Imran Khan دانشجوي مقطع PhD فارماکولوژی پزشکی
موفقيت طرح معاونت بين الملل(معاونت پژوهشی پرديس بین الملل) در جشنواره نوآوري
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
طرح حوزه معاونت بین الملل(معاونت پژوهشی پرديس بین الملل) با "عنوان طراحی و تدوین راهنمای ثبت پایان نامه های دانشگاه علوم پزشکی تهران در سیستم پژوهشیار" در شمار طرحهای تایید شده قرار گرفته است.
موفقيت طرح معاونت بين الملل(معاونت پژوهشی پرديس بین الملل) در جشنواره نوآوري
سی و سومین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل برگزار شد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ آذر
سی و سومین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل با بررسی 7 طرح تحقیقاتی، دو شنبه 15 آذر 1395 در سالن كنفرانس پردیس بین الملل برگزار شد...
سی و سومین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل برگزار شد.
قابل توجه اعضای محترم هيات علمی، دانشجويان و پژوهشگران
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۲ آذر
دکتر ملک زاده، معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از فهرست مجلات نامعتبر و جعلی منتشرشده در آدرس http://blacklist.research.ac.ir خبر داد.
قابل توجه اعضای محترم هيات علمی، دانشجويان و پژوهشگران
فراخوان برگزاری دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ آذر
دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری اردیبهشت سال ۹۶ در شش حیطه توسط معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار می شود.
فراخوان برگزاری دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
حمایت ویژه وزارت بهداشت از طرح های تدوین شده در راستای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ آذر
وزیر بهداشت در ابلاغی به دانشگاه های علوم پزشکی از حمایت ویژه و اعطای هزار گرنت پژوهش و نوآوری به طرح ها و پروژه های پژوهشی مرتبط با تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی خبر داد.