جستجو:
تعداد رکورد:257
کنگره دکتر یلدا
۱۳۹۵ شنبه ۱۷ مهر
هفتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی (کنگره دکتر یلدا) برگزار می شود.
کنگره دکتر یلدا
مجله انگلیسی زبان Journal of Modern Rehabilitation
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۳ مهر
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی و پژوهشگران جوان
مجله انگلیسی زبان Journal of Modern Rehabilitation
دفاع پایان نامه آقای Shafiur Rahaman دانشجوي دوره IMPH دانشكده بهداشت
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۲ مهر
به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل: آقای Shafiur Rahaman دانشجوي دوره IMPH دانشكده بهداشت، روز یکشنبه مورخ 95/7/11 از پايان نامه خود دفاع کرد.
دفاع پایان نامه آقای  Shafiur Rahaman دانشجوي دوره IMPH دانشكده بهداشت
دفاع پایان نامه آقای Muqdad Abdullah دانشجوي دوره IMPH دانشكده بهداشت
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۲ مهر
به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل: آقای Muqdad Abdullah دانشجوي دوره IMPH دانشكده بهداشت، روز دوشنبه مورخ 95/7/5 از پايان نامه خود دفاع کرد.
دفاع پایان نامه آقای Muqdad Abdullah دانشجوي دوره IMPH دانشكده بهداشت
سی و دومین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل برگزار شد.
۱۳۹۵ سه شنبه ۶ مهر
سی و دومین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل با بررسی 9 طرح تحقیقاتی، دو شنبه 5 مهر1395 در سالن كنفرانس پردیس بین الملل برگزار شد...
سی و دومین جلسه شوراي پژوهشي پرديس بين الملل برگزار شد.
برگزاري كارگاه نگارش پروپوزال توسط موسسه ملي تحقيقات علوم پزشكي ايران NIMAD
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ شهريور
قابل توجه پژوهشگران محترم
برگزاري كارگاه نگارش پروپوزال توسط موسسه ملي تحقيقات علوم پزشكي ايران NIMAD
برگزاری کارگاه دو روزه مالکیت فکری دفتر ثبت اختراعات دانشگاه در پاییز و زمستان سال 1395
۱۳۹۵ شنبه ۱۳ شهريور
قابل توجه علاقمندان و پژوهشگران محترم
برگزاری کارگاه دو روزه مالکیت فکری دفتر ثبت اختراعات دانشگاه در پاییز و زمستان  سال  1395
جایزه جهانی تهران
۱۳۹۵ شنبه ۱۳ شهريور
مرکزمطالعات و برنامه ریزی شهر تهران "نهمین جشنواره برترین های پژوهش و نوآوری و سومین کنفرانس علمی مدیریت شهری (جایزه جهانی تهران)"را آذرسال جاری برگزار می کند.
جایزه جهانی تهران
دفاع پایان نامه آقای امین حسنوند دانشجوي ایرانی مقطع دکتری تخصصی فارماکولوژی دانشکده پزشکی
۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ شهريور
به گزارش معاونت پژوهشي پرديس بين الملل: آقای امین حسنوند دانشجوي ایرانی مقطع دکتری تخصصی فارماکولوژی دانشکده پزشکی روز دوشنبه مورخ 1395/06/01 از پايان نامه خود دفاع کرد.
مجله دیابت و اختلالات متابولیک نخستین مجله تخصصی علوم غدد نمایه شده در ISI در خاورمیانه
۱۳۹۵ يکشنبه ۳۱ مرداد
مجله دیابت و اختلالات متابولیک پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با کسب شرایط لازم در موسسه اطلاعات علمی (ISI )نمایه شد.