تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت    تعداد بازدید : 2523

اولين جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان با رئيس دانشكده در سال 93

جلسه روز سه شنبه مورخ  93/2/9 ،  ساعت 13:30- 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده داروسازی با حضور دانشجویان کلیه ورودیها ، برگزار گردید و  آنها  به طرح مسائل و مشکلات تحصیلی ، آموزشی و ... پرداختند . از میان موراد مطرح شده که ریاست محترم دانشکده و سرپرست معاونت آموزش پاسخگوی آن بودند به مسائل ذیل اشاره میگردد:

• مشکلات موجود در ارائه درس عملی کارآموزی:
  • مشکلات موجود در چگونگی برخورد برخی از  استاتید با دانشجویان
  • مشکلات موجود در فضای فیزیکی کلاسهای درسی
  • بالا بودن شهریه های ثبت نام و افزایش سالانه هزینه ها
  • وجود و یا عدم وجود طرح برای دانشجویان داروسازی
  • نحوه برگزاری امتحانهای مجدد
  • تامین امکانات آموزشی  مناسب برای کلاسهای درسی
  • تامین Wi-Fi
  • زمان و احتمال ادغام دانشکده داروسازی پردیس بین الملل با دانشکده داروسازی مادر
  • درخواست ارائه درس شیمی دارویی توسط جناب آقای دکتر شفیعی
  • چگونگی ارائه مدرک زبان دانشجویان
  •  تامین فضا و امکانات آموزشی و ورزشی و تفریحی

در پایان جلسه ریاست محترم دانشکده ضمن پاسخ صبورانه به همه سوالات افزودند که نیروی محرکه فعالیت در دانشگاه ، دانشجویان و مطالبات آنها است . مطالبالتی که سعی دانشگاه در تامین آنها می باشد . ایشان هم چنین یادآور شدند که همه روزه آماده صحبت و شنیدن حرفهای دانشجویان هستند هم چنین با توجه به استقبال دانشجویان قرار بر آن شد که این جلسات هر ماه یکبار و به طور رسمی برگزار گردد.