تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر    تعداد بازدید : 573

جلسه مشترک بین اساتید شورای پژوهشی دانشکده و دانشجویان برگزار شد

نشست مشترک بین تعدادی از اساتید شورای پژوهشی دانشکده و دانشجویان ورودیهای 92 و 93 در روز سه شنبه 1396/09/07 برگزار گردید...

نشست مشترک بین تعدادی از اساتید شورای پژوهشی دانشکده و دانشجویان ورودیهای 92 و 93  در روز سه شنبه  1396/09/07 ساعت 10 الی 12 در آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد.این جلسه با حضور خانم دکتر سوری، آقای دکتر منصف اصفهانی، آقای دکتر غلامی، آقای دکتر حریریان و آقای دکتر عرفانی تشکیل و در ابتدا جناب آقای دکتر منصف اصفهانی معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده توضیحاتی در مورد جلسه و موارد مختلف آن بیان نمود. سپس هر یک از اساتید گروههای مختلف نسبت به معرفی گروه و فعالیتهای پژوهشی آن توضیحاتی ارائه نموده و در انتها سوالات و مشکلات دانشجویان مطرح شد که هر کدام توسط استاد مربوطه پاسخ داده شد. همچنین خانم دکتر سوری علاوه بر معرفی گروه شیمی دارویی توضیحات مختصری در مورد تعدادی از گروههای دیگر که نماینده آنها در جلسه حضور نداشت ارائه نمود. در پایان جلسه آقای دکتر منصف اصفهانی توضیحاتی در مورد روند تصویب پایان نامه ها بیان نمود.