تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲ مهر    تعداد بازدید : 573

شرایط اخذ واحد پایان نامه 1 و 2 در سال 97

قابل توجه دانشجویان

با عنایت به اطلاعیه های درج شده قبلی در اخبار پژوهشی و همچنین بخش فعالیتهای پژوهشی سایت دانشکده ( قسمت تابلو اعلانات)موارد ذیل جهت یادآوری و رعایت نکات آن اعلام می گردد:

1. بر اساس قوانین و مقررات دانشگاه، واحد پایان نامه (1) بعد از گذراندن 140 واحد قابل ثبت و تصویب می باشد.لذا دانشجویانی که تعداد واحدهای گذرانده شده آنها کمتر از 140 واحد می باشد از برداشتن واحد پایان نامه (1) خودداری نمایند. در صورت عدم توجه ، مسئولیت امر بعهده دانشجو خواهد بود.

نکته : برخی از دانشجویان با شرایط خاص می توانند واحد پایان نامه (1) را اخذ نمایند. لذا توصیه می شود هر دانشجویی که قصد اخذ واحد پایان نامه (1) را دارد، جهت مشاوره به امور پژوهشی دانشکده مراجعه نماید تا بررسی های لازم در این خصوص انجام گردد و دانشجو در آینده دچار مشکل نشود.

2. دانشجویانی که واحد پایان نامه یک را اخذ نموده اند باید تا قبل از حذف اضطراری  نسبت به تصویب پروپوزال خود اقدام نمایند.در صورت عدم توجه در ثبت به موقع پروپوزال، تصویب پایان نامه در شورای پژوهشی و عدم دریافت تائیدیه کمیته اخلاق، مسئولیت امر به عهده دانشجو بوده و تبعات ناشی از آن از عهده دانشکده خارج می باشد.

3. دانشجویانی که واحد پایان نامه (1) را اخذ نموده اند حتماً ضمن مراجعه به بخش پژوهشی سایت دانشکده  " راهنمای روند تصویب پایان "   نامهرا مطالعه و در بازه زمانی مناسب نسبت به ثبت پروپوزال خود اقدام  نمایند.

4. دانشجویانی که واحد پایان نامه (1) آنها به تصویب شورای پژوهشی نرسیده است  نباید واحد پایان نامه (2) را اخذ نمایند.در صورت اخذ واحد پایان نامه (2) مسئولیت امر به عهده دانشجو خواهد بود.

5. دانشجویان می توانند جهت مشاوره در موارد مختلف مربوط به پایان نامه و طرحهای تحقیقاتی به امور پژوهشی دانشکده مراجعه نمایند. همچنین در صورت نیاز به برگزاری کارگاهی در خصوص کلیات پایان نامه ها و طرحهای تحقیقاتی با امور پژوهشی دانشکده هماهنگی لازم توسط نماینده کلاس انجام گردد.