تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ شنبه ۲۱ مهر    تعداد بازدید : 294

اطلاعیه مهم پایان نامه ها

با توجه به اطلاعیه های قبلی درج شده در اخبار پژوهشی و تابلو اعلانات بخش پژوهشی سایت دانشکده، رعایت موارد ذیل الزامی و مسئولیت عدم توجه به آن به عهده دانشجو بوده و طبق قوانین آموزشی برخورد خواهد شد:

1. طبق قوانین و مقررات آموزشی واحد پایان نامه (1) بعد از گذراندن 140 واحد قابل ثبت و تصویب می باشد. لذا دانشجویانی که تعداد دروس پاس شده آنها کمتر از 140 است؛ واحد پایان نامه (1) را اخذ ننمایند.
  2. دانشجویان نمی توانند در یک ترم واحد پایان نامه (1) و (2) را با هم انتخاب نمایند.
  3. دانشجویانی که واحد پایان نامه  (1) را انتخاب نموده اند باید قبل از حذف اضطراری نسبت به تصویب پروپوزال خود اقدام نمایند. درصورت عدم تصویب پروپوزال تا پایان ترم (به هر دلیلی) نمره پایان نامه (1) در کارنامه آنها درج نخواهد شد ولو اینکه استاد راهنما نمره داده باشد.
  4. دانشجویانی که واحد پایان نامه (1) را  پاس نکرده و نمره آن در کارنامه آموزشی درج نشده است؛ واحد پایان نامه  (2) را انتخاب ننمایند.
  5. ضروریست دانشجویان قبل از انتخاب واحد پایان نامه، راهنماهای درج شده در بخش پژوهشی سایت دانشکده مخصوصاً  " راهنمای روند تصویب پایان نامه ها " را به دقت مطالعه نمایند.
  6. دانشجویان می توانند جهت مشاوره در موارد مختلف مربوط به پایان نامه و طرحهای تحقیقاتی به امور پژوهشی دانشکده مراجعه نمایند. همچنین در صورت نیاز به برگزاری کارگاهی در خصوص کلیات پایان نامه ها و طرحهای تحقیقاتی با امور پژوهشی دانشکده هماهنگی لازم توسط نماینده کلاس انجام گردد.