تعداد بازدید : 215

قابل توجه دانشجوياني كه با مهماني آنها در نيمسال اول سال تحصيلي 99-1398 در دانشگاه علوم پزشكي تهران موافقت شده است

با سلام و آرزوي موفقيت،
دانشجوياني كه با ميهماني آنها در نيمسال اول سال تحصيلي 99-1398 در دانشگاه علوم پزشكي تهران موافقت گرديده؛ مي توانند از روز شنبه مورخ شانزدهم شهريورماه 1398 لغايت پايان وقت روز چهارشنبه مورخ بيستم شهريورماه 1398 با مراجعه به سايت https://sipad.tums.ac.ir/fromguest و اسكن مدارك مشروحه ذيل نسبت به ثبت نام و دريافت شماره دانشجويي خود اقدام نمايند.
1-فرم ميهمان صادر شده توسط دانشگاه مبداء
2- تمام صفحات شناسنامه
3-كارت ملي(پشت و رو)
4-عكس
تذكر:
-جهت آگاهي از تكميل بودن و تاييد مدارك ضروري است مجدداً بعد از يك روز كاري به سايت مراجعه و شماره دانشجويي خود را مشاهده نماييد.
- در صورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي¬باشد سريعاً نسبت به رفع نقص اقدام نماييد.
- بديهي است در غير اينصورت شماره دانشجويي براي شما صادر نخواهد شد.
-دانشجوياني كه نيمسال قبل در اين دانشگاه مهمان بوده اند و داراي شماره دانشجويي مي باشند. نيازي به اسكن مدارك نمي¬باشد؛ صرفا تكميل فرم جهت فعال نمودن شماره دانشجويي الزامي است.

یادآوری می­گردد مهلت فوق قابل تمدید نبوده و این امور نیز از اختصاص شماره دانشجویی به صورت موردی پس از انقضای مهلت فوق به دلیل مشکلات سامانه معذور می­باشد.
ضمنا انتخاب واحد نامبردگان از روز شنبه مورخ بیست و سوم  شهریورماه 1398 لغایت پایان وقت روز دوشنبه مورخ بیست و پنجم شهریورماه 1398 می­باشد.