تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۵ فروردين    تعداد بازدید : 560

تقویم جلسات شورای پژوهشی جهت بررسی پایان نامه ها در سال 1399

-

*با توجه به اینکه پایان نامه های دانشجویان پردیس بین الملل همانند دانشجویان دانشکده مادر در یک شورا بررسی می شود، دانشجویان باید هرچه سریعتر مدارک خود را به امور پژوهشی دانشکده تحویل دهند تا در نوبت بررسی جلسه شورا قرار گیرد. مهمترین مدارک عبارتند از : 1- نسخه دستی پروپوزال ارائه شده به گروه به همراه تاییدیه گروه 2- درج اطلاعات پروپوزال در سامانه پژوهشیار و تایید آن توسط استاد راهنما 3- برگ ثبت موضوع پایان نامه

*مدارک فوق باید یک هفته قبل از تاریخ هر جلسه تحویل امور پژوهشی دانشکده گردد تا در نوبت همان جلسه قرار داده شود. مدارک تحویلی بعد از آن به جلسه بعدی ارجاع داده می شود.

* با توجه به شیوع بیماری کرونا احتیاجی به حضور دانشجو نمی باشد. کانالهای ارتباطی ما با شما:

1- سامانه پژوهشیار

2- تلفکس شماره 55890472

3- ایمیل  y-seifalizadeh@farabi.tums.ac.ir  ویا  yszadeh@gmail.com

*به کلیه دانشجویان عزیز توصیه می گردد حتماً  "راهنمای روند تصویب پایان نامه" درج شده در بخش پژوهشی سایت دانشکده را مطالعه نموده و به اطلاعیه ها و سایر راهنماهای درج شده در این بخش توجه و اعمال نمایند.