آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان تنها مرکز جامع تصویربرداری پیش بالینی  (مجهز به تجهیزات پیشرفته تصویربرداری in vivo) در کشور، با توجه به شرایط شیوع بیماری در راستای فعالیت­های ترویجی خود در صدد است، "وبینارهای علمی تخصصی بین المللی TPCF WEBINARS را به زبان انگلیسی با حضور اساتید مطرح بین­ المللی از سایر کشورها و "کارگاه­های اختصاصی تصویربرداری پیش­ بالینی  (TIS)" را به صورت مجازی و رایگان برگزار نماید.

اطلاعات مربوط به وبینارها و نحوه ثبت نام در سایت آزمایشگاه پیش بالینی به نشانی tpcf.tums.ac.ir در دسترس می­باشد.